Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen pasasró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen pasasról? 17/L

Figyelt kérdés
Szakítottak, aztán a lánynak 4 hónappal később új pasija lett! Ezt a lány exe is tudhatta (neten keresztül)! De mégis amikor először látta őket együtt elsietett a helyszínről és később tudtam meg, hogy sírt is(amit el is hiszek mert nagyon úgy nézett ki)!
2014. máj. 8. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
4%
Ez a netes ismerkedés. Neten hú de kemények vagyunk (lányok is) és a valóságban teljesen más a dolog.
2014. máj. 8. 08:20
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Elsö: nem ártana, ha megtanulnál szöveget értelmezni!!!

Arról szó sincs, hogy netes ismerkedés lenne, hanem hogy az ex a neten keresztül már tudta, hogy a lánynak új barátja van!!!

A kérdés meg arra irányul, hogy miért esett annyira rosszul a fiúnak, amikor személyesen is látta öket együtt.

Szerintem azért, mert más valamiröl hallani és más tapasztalni.

2014. máj. 8. 08:23
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, de lefogadom neten ismerkedtek! Látom paraszt vagy.
2014. máj. 8. 08:27
 4/14 A kérdező kommentje:
nem a neten ismerkedtünk
2014. máj. 8. 08:28
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, de attól még nem kell egyeseknek idiótának lennie, mert valaki feltételez valamit. Nincs olyan ember aki nem teszi ugyanezt, az hazudik. Ezért bunkón viselkedni meg gáz:D
2014. máj. 8. 08:33
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

Első: Hány pontot kaptál szövegértésre magyar érettségin?:D

Szerintem azért sietett el, mert valahol még szereti a lányt és fáj neki, hogy mással van már.

2014. máj. 8. 08:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Mivel lelkileg megérintett téged ez, és mivel a srácot is, én azt mondom, nincs ez még lefutva.Azaz fogtok ti még egymásnak esélyt adni.Szerintem keresd meg a srácot. az uj pasitól meg köszönj el, mert ha az érzelmeid tiszták lennének felé, sosem érintett volna meg, hogy az ex mit érez, mit tett.nem jó, hogy egy ártatlan embernek nem tudod megadni azt az érzelmi tisztaságot, ami egy kapcsolat alapja kéne, hogy legyen. Ez a nagy harci helyzet.
2014. máj. 8. 08:47
 8/14 anonim ***** válasza:
A másik bunkó:D Ragadj meg a pontokkal;) Talán kicsi a farkad? Kíváncsi vagyok még hányan jönnek.
2014. máj. 8. 08:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Keresd meg a srácot, és beszéljetek. Lehet, hogy előtted is sírni fog és te is, tehát maximális tapintattal légy felé.Ne hagyd elmenni.
2014. máj. 8. 09:00
 10/14 kolosszus22 ***** válasza:
Mit gondolnánk? Gondolom még érez irántad valamit és szarul érintette, hogy mással látott.
2014. máj. 8. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!