Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha egyszer megcsalsz, az a Te szégyened. Ha kétszer, az már az enyém. " Ti erről mit gondoltok?
Tavaly nyáron megcsalt a barátom. Egyből elmondta, és úgy gondoltam, hogy egy hiba miatt nem felejtem el, azt a sok jót/szépet, amit 2 év alatt tőle kaptam. Azóta minden jól megy, augusztusba leszünk 3 évesek, de mostanában kicsit úgy érzem van valakije. Nincsenek egyértelmű jelek, csak "női megérzés."
Ez az idézet csak elgondolkodtatott, és érdekel Nektek mi a véleményetek.
minden jól megy--KICSIT úgy érzem van valakije.
lehet, hogy nálad a minden jól megy azt jelenti, hogy nyugi van, semmi különös?
az lehet, hogy kevés.
Azt, hogy nem igaz. A megcsalás az, amikor a másik háta mögött nyilvánvaló szexuális tevékenységet folytatunk. Ritka amikor a megcsalt fél az ok, (van ilyen) de inkább annak a szégyene aki átveri a másikat. Felrúgott egy megállapodást köztetek. Ez nem a te sarad. Viszont tanulságos, és beszédes. A srác évente egyszer félre fog lépni.
És nem úgy tűnik, hogy vele meg lehet állapodni ebben az évi egy mennyiségben, ha áldásodat adod rá, akkor össze-vissza fog. (Magyarázatként: ismerek párt, akik évi egyet engedélyeznek a másiknak, és be is tartják. Mi több egyszer lefixálták, azóta nem téma köztük, de ha úgy adódik élnek a lehetőséggel. De ők ezt igy beszélték meg, ez a megállapodás köztük. ) Szóval gyanitom nem kezelhető a részéről kellő érettséggel a dolog. A működő megoldás az, hogy vagy szemet húnysz, és akkor mindig ezt teszed (hogy ne szaladjon el a ló vele), vagy ha ez neked nem tud megoldás lenni, kiadod az útját.
És még valami: A "női megérzés" egy dolog. Amig tutira nem történt meg, ne lépj semmit, mert könnyen lehet tévedni is. Továbbá: te ismered ,te tudod mennyi érettséget várhatsz el tőle, hogy más módon oldjátok meg a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!