Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Ha egyszer megcsalsz, az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha egyszer megcsalsz, az a Te szégyened. Ha kétszer, az már az enyém. " Ti erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron megcsalt a barátom. Egyből elmondta, és úgy gondoltam, hogy egy hiba miatt nem felejtem el, azt a sok jót/szépet, amit 2 év alatt tőle kaptam. Azóta minden jól megy, augusztusba leszünk 3 évesek, de mostanában kicsit úgy érzem van valakije. Nincsenek egyértelmű jelek, csak "női megérzés."

Ez az idézet csak elgondolkodtatott, és érdekel Nektek mi a véleményetek.

2014. máj. 5. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem az hogy aki egyszer megtette kétszer is megfogja.
2014. máj. 5. 13:13
 2/7 manó1235 ***** válasza:
sztem ha vissza fogadtad az jött le neki " szuper akkor megcsinálhatom megint" szval az idézet nagyon igaz én is így voltam vissza fogadtam exem és utána vagy 3-4x eljátszotta, utólag derült ki de megfogadtam h soha többet.. :D
2014. máj. 5. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:

minden jól megy--KICSIT úgy érzem van valakije.

lehet, hogy nálad a minden jól megy azt jelenti, hogy nyugi van, semmi különös?

az lehet, hogy kevés.

2014. máj. 5. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem igaz. A megcsalás az, amikor a másik háta mögött nyilvánvaló szexuális tevékenységet folytatunk. Ritka amikor a megcsalt fél az ok, (van ilyen) de inkább annak a szégyene aki átveri a másikat. Felrúgott egy megállapodást köztetek. Ez nem a te sarad. Viszont tanulságos, és beszédes. A srác évente egyszer félre fog lépni.

És nem úgy tűnik, hogy vele meg lehet állapodni ebben az évi egy mennyiségben, ha áldásodat adod rá, akkor össze-vissza fog. (Magyarázatként: ismerek párt, akik évi egyet engedélyeznek a másiknak, és be is tartják. Mi több egyszer lefixálták, azóta nem téma köztük, de ha úgy adódik élnek a lehetőséggel. De ők ezt igy beszélték meg, ez a megállapodás köztük. ) Szóval gyanitom nem kezelhető a részéről kellő érettséggel a dolog. A működő megoldás az, hogy vagy szemet húnysz, és akkor mindig ezt teszed (hogy ne szaladjon el a ló vele), vagy ha ez neked nem tud megoldás lenni, kiadod az útját.

És még valami: A "női megérzés" egy dolog. Amig tutira nem történt meg, ne lépj semmit, mert könnyen lehet tévedni is. Továbbá: te ismered ,te tudod mennyi érettséget várhatsz el tőle, hogy más módon oldjátok meg a kérdést.

2014. máj. 5. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz a mondás, mert az első után már dobni kellett volna.
2014. máj. 5. 13:23
 6/7 PearlDiver ***** válasza:
Nem, a második is az ő szégyene, csak te meg túl naiv vagy ahhoz, hogy felismerd hogy átver, és már faképnél kéne hagynod.
2014. máj. 5. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki megbocsát 1 megcsalást az ne is csodálkozzon, hogy újra átverik.
2014. máj. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!