Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Van egy kis igazam?

Figyelt kérdés
Úgy látom olyan világot élünk ahol párkapcsolat terén egyre nagyobb a hangsúly helyezkedik a pénzre.Nem az a világ van amikor elég volt az hogy egy fiú legyen dolgos,rendes,becsületes hanem az hogy legyen jó módú,legyen pénze és dolgozó szülei,jó anyagi háttér.Ahogy veszem észre kezd kimenni a divatból amikor elég volt az hogy egy fiú legyen,dolgos becsületes,rendes ezeket mára felváltja a helyes,pénzes,beképzelt bunkó akiket a szülei pénzelnek vagyis jó anyagi háttérrel bebiztositottak de tisztelet a kivételnek.Sok lány rendes pasiról álmodik,aki rendes vele,jó hozzá,de ha jön egy pénzes,gazdag mégha nem is fog vele jól bánni azt fogja választani mert belecsöppen a luxus világban ahol a pénz nem akadály és aztán már nehezen fog ebből lejjebb engedni vagyis szerényebb anyagi hátterrel rendelkező fiút választani..Tudják a nők is hogy jól bánna velük egy rendes,jól nevelt fiú,aki rendes hozzájuk,szerény anyagiakkal, de mivel a pénz uralkodik előnyben részesitenek egy gazdag anyagilag jól álló pasit akinek szülei vagy orvosok,ügyvédek,jogászok.Nem tehetnek erről a nők,hisz a világ tette őket ilyenné vagyis formálta amit meg is lehet érteni hisz ki akarna nélkülözni egy kapcsolatban olyan világban ahol eluralkodott a pénz hatalma.Tisztelet a kivételnek!Remélem nem bántottam meg senkit,csak leirtam véleményem.
2014. máj. 7. 13:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
6 éve vagyok az oldalon, kicsirigó. Mindig látható nickem volt (nyilván ismersz ezek közül nem egyet akár még te is). Pár napja bannoltak, és regeltem újat, aminél majd kinn lesz a nevem, de csak holnap kezdem azt a nevet használni, mert akkor jár le a friss regekre érvényes 5 perces válaszadási korlát. Addig használom ezt a régi, noname reget.
2014. máj. 7. 16:07
 22/22 anonim ***** válasza:
úha, nagyon résen leszek akkor,várom a hasznos válaszokat,gondolom azokért járt a bann is :)
2014. máj. 7. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!