Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már nem 1x, h párommal összevesztem ( nem volt igazam) és megrángatott, belém ütött, rugdosott, mint az ovodások csak persze felnőttként. Eddig elnéztem neki, m rájöttem, nem volt igazam. Mi legyen?
már úgy gondolom,h ha nincs igazam ha van, akármit mondok is neki, semmi joga hozzám érni,ha én se bántom őt. bántson szóval, de h tettel? félek ez nem elfogadható és nem tűrhetem el. mi legyen? mondanám, h ha még1x előfordul vége,de ezt már ígérte és mégis. mi biztosítaná, h ne tegye meg többé? vita így is ugy is lesz, olyan is biztos, h nem lesz igazam.. ilyet nem leht eltűrni,h ő ezzel válaszol.
23/N
Hát azért ez nagyban függ a szitutól is. Ha már annyira kötöd az ebet a karóhoz, úgy hogy nincs is igazad, sőt még csúnyán is beszélsz vele, az megint csak óvodás szint felnőttként.
Nőként írom hogy amikor az én párom csinálja ezt és már nagyon elszalad vele a ló, egy hajszál választ csak el attól hogy felpofozzam hogy leálljon/észrevegye magát. Nem könnyű, de megállom és csak ott hagyom. De ha utánam jönne és folytatná akkor már tényleg adnék pofont.
Hulye vagy,ha nem hagyod el!!! Mi az hogy megüt,rugdos,elsö alkalommal lepned kellet volna! Folyton vitaztok,ahogy irod,raadasul mar tetlegessegig fajult. Majd legközelebb beled allitja a konyhakest,vagy a bardot,aztan ennyi voltal,ezeknek mindig ez a vege!
23 eves letedre,ennyi eszed legyen,szereted,aki bant fizikailag,kesz vagyok! Hagyd ott amilyen gyorsan csak birod,ezzel soha a budös eletben nem leszel boldog!
Ha pedig vele maradsz,mert szereted,meg azt hiszed megvaltozik,es jobb lesz akkor meg is erdemled a sorsodat,szenvedjel!
Ütött és rugdosott mert nem volt igazad? Gratulálok. Igazi férfi nem üt meg nőt soha, semmilyen körülmények között. Egyszerűen leállít, vagy otthagy vagy ilyenek. Ne maradj vele, mert aki ezt egyszer megteszi, megteszi máskor is. És ha esetleg gyerek is lesz majd, akkor őt is ütni fogja meg rugdosni, mert gyengébb és mert "nincs igaza".
Szereted? Ha ezek után szereted , az nem szerelem, hanem társfüggőség és az önértékelési zavar jele a részedről. Hagyd ott, menj el pszichológushoz vagy olvass utána ilyen témájú könyveknek.
37 N
utolso!
Egyet mondj! Szerinted melyik az a korulmeny?
Szüljél neki gyereket,attól tuti megjavul!
Az összes hozzád hasonló helyzetben levő nő azt csinálja.Iskolai végzettségtől függetlenül.Mindig ugyanaz.
Pöfujj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!