Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már nem 1x, h párommal összevesztem ( nem volt igazam) és megrángatott, belém ütött, rugdosott, mint az ovodások csak persze felnőttként. Eddig elnéztem neki, m rájöttem, nem volt igazam. Mi legyen?
már úgy gondolom,h ha nincs igazam ha van, akármit mondok is neki, semmi joga hozzám érni,ha én se bántom őt. bántson szóval, de h tettel? félek ez nem elfogadható és nem tűrhetem el. mi legyen? mondanám, h ha még1x előfordul vége,de ezt már ígérte és mégis. mi biztosítaná, h ne tegye meg többé? vita így is ugy is lesz, olyan is biztos, h nem lesz igazam.. ilyet nem leht eltűrni,h ő ezzel válaszol.
23/N
8-as, lehet te küldted a privátot, de ide is bemásolom a választ:
Haveromnak volt egy idegbeteg barátnője, aki egy veszekedés alkalmával a kezében levő kis körömvágó ollót belevágta haverom karjába, nem okozott komoly sérülést, de szerintem nem elítélhető a férfi mert ott abban a pillanatban reflexből lekevert egy taslit a csajnak. Hidd el, hogy vannak olyan alávaló pi*sák akikre ha nem is egy verés, de egy józanító saller kijárhat végső esetben.
Jól mondod kedves első csak aztán arra vigyázz, mert ha megpróbálod megállítani, és ha nem sikerül, és te meg erre válaszul felpofozod csak ha esetleg még agresszív is melléje akkor az csak olaj lesz a tűzre, ha felpofozod mert aztán majd reflexből visszaüt olyat, hogy ott maradsz, és akkor többet nem kelsz fel.
Kérdező:! Szerintem biztos, hogy volt emögött a kitörése mögött valami elfojtott düh, agresszió na de azt sose feledd, hogy a férfi az mindig is erősebb fizikailag, és ha ő veszélyben érzi a férfiúji mivoltát büszkeségét, akkor az biztos, hogy kiborul a bili na de ha ez megtörténik az nagyon komoly kárt tud okozni egy nőben úgyhogy szerintem inkább tartsd be a nemi felállást, és fogadd el, ha ő viseli a nadrágot a párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!