Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van igazam ugye?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm együtt vagyunk 5 éve.Már 2 hónapja késik a fizetése és nagyon ba**tatom érte.Telefonon is csak azért hívom fel,mindennap veszekszek vele a penz miatt. Mondtam ma neki,ha nem lesz jöv. héten pénze,haza se jöjjön és nagyon nagy veszekedésekre számítson.Azt mondta Ő nem tud mit tenni,a cég becsődöl és késik a fizetés mindenkinél.Én erre azt mondtam neki,hogy akkor költözzön vissza a szüleihez és csak akkor jöjjön vissza ha lesz pénze.2014. márc. 2. 15:01
1/6 anonim válasza:
A pénzét vagy a barátnődet szereted? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy inkább a pénzét. Nincs igazad és remélem, hogy kamu kérdés vagy, hogy szakítani fog veled a lány.
2/6 anonim válasza:
Nem is szereted igazán, hogyha szeretnéd, megértenéd őt.
3/6 anonim válasza:
Milyen érzés lenne, ha a barátnőd is így viselkedne veled, ha te is ilyen helyzetbe kerülnél?
4/6 anonim válasza:
Szánalmas vagy. A pénzéért ilyet mondasz? És majd, ha neked késne a fizetésed és ő viselkedne így? Neked állna feljebb a dolog. Nem fogtok sokáig együtt lenni, ha a csajnak van egy kevés esze...pff 5 év és a pénzét szereted, nem őt...hihetetlen.
5/6 anonim válasza:
kamu kérdés! ilyet csak egy buta állat tenne
6/6 anonim válasza:
Fordított helyzetben jogosnak éreznéd tőle? Ha a te pénzed késne, téged rugnának ki, jogos lenne hogy ő hazaküld téged, mert nem tudsz fizetni egy darabig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!