Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigy vagyok? Vagy nekem van igazam?
Figyelt kérdés
A barátnőm 2 évig volt együtt egy pasival, aki nagyon rendes volt vele szinte a kapcsolatuk végéig, igazi mintapéldánynak nevezném. A barátnőm viszont nem tudta megbecsülni. Mondtam is neki sokszor, hogy ennek nem lesz jó vége. Soha nem tetszett neki semmi, féltékenykedett, hisztizett, stb. Azt érte el ezzel, hogy a pasi megcsalta, elhagyta. A barátnőm persze totál kiborult, pátyolgattuk hetekig, míg aztán a srác ismét el kezdte keresni, békülni akart, a legelfogadhatóbb módon próbálta visszaszerezni a barátnőmet, lassan, fokozatosan. Több mint fél évig beszélgettek, találkoztak, hasonlók, míg a múlt héten kibékültek, barátnőm sűrűn fogadkozik, hogy megváltozik, jófej lesz. Csak szerintem nincs ennek már értelme?2014. ápr. 3. 23:24
1/3 anonim válasza:
aki félrelép nem volt rendes. irigy vagy.
2/3 anonim válasza:
ha megváltozik van értelme, ha nem tud, nincs
3/3 anonim válasza:
Szerintem se volt értelme az írásodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!