Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszhetek ennek a férfinak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek ennek a férfinak? Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Minden reggel a munkahelyen együtt kávézunk egy ideje már.

Ilyenkor kb. 5-10 percet vagyunk együtt, aztán általában műszak végén is együtt megyünk ki, de napközben nem találkozunk sajnos.

Szokott érdeklődni felőlem, a dolgaimról, általában udvarias velem, ma pedig megkérdezte, hogy ez az új parfüm, amit érez, ami meglepett, mert nap vége volt, és reggel fújtam be magam, és tényleg többfélét használok.

Látta szerintem, mennyire meglepődtem, és mondta, hogy 'Látod, fifyelek ám rád.' Meg hozzátette, hogy egész kellemes illata van.

Tényleg meglepett, mert nem az első eset volt, hogy olyanra figyelt, amire nem is gondoltam volna.

Hogy érhetném el azt, hogy tetszem neki?

26/N

2014. máj. 6. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
igen :)
2014. máj. 6. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy tetszel neki. Érdeklődj finoman aziránt, hogy van e barátnője, vagy ilyesmi, ha nincs, akkor meg vesd be magad nyugodtan, mert szerintem van esélyed. :)
2014. máj. 6. 21:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindketten egyedülállóak vagyunk.
2014. máj. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!