Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki tetszik. Nagyon jó barátságban vagyunk, és minden szünetbe odamegy a padunkhoz, dumálunk, röhögünk, stb. Én (nem tehetek róla) béna vagyok ezekben, és ért egyszer egy nagy csalódás, ezért folyton csesztetem őt, persze ezen néha kiakad rám, de sose ordibál vagy ilyesmi, máskor meg röhög. Órán rengetegszer találkozik a tekintetünk, olyankor ő viccesen elmosolyodik, de mindig én kapom el a tekintetem. Szoktunk levelezni órákon,(az utóbbira később visszatérek) és sokan sejtik sajnos hogy tetszhet nekem, de én ezt nagyban tagadom mindig, és leidiótázom. Szeretettel piszkál engem ő is, de ez viszont megy. A barátnőm szerint összeillenénk, de nem tudom hogy érez irántam e valamit... a haverjaival jóban vagyok, ámde azok nem mondtak nekem sokmindent semmiről, csak néha a legjobb haverjával sugdolóznak. Megfigyeltem hogyan viselkedik más lányokkal,és velem, velem valahogyan máshogy viselkedik, velem sokkal közvetlenebb, és amíg a többi lányt soha nem piszkálja, hozzám minden szünetben "benéz" és harciaskodunk egymással :) Ma történt az, hogy egy unalmas órán elindult a levelezés kettőnk közt, és azt írta, szó szerint: "szerintem amúgy nem vagy rossz csaj, sőt... (szóval ezt veheted bóknak :D)" mostanában skype-on is sokat szoktunk dumálni, és van amikor a tesója valamit benyög, ő meg ellöki és odafordul hozzám a kamerán keresztül hogy "hallottál valamit?" nameg a másik hogy a tesója aki 3 osztállyal lejjebb jár mint mi, soha sem dumáltunk, max köszönés, de mégis tudja a becenevem, habár ez nem jelent semmit. Aztán még egy utolsó:

ki akartam ma ugyanazon a "levelezős órán" próbálni hogy mit szólna valamihez, és egy pici cetlin odaírtam neki hogy "am szeretlek". Erre ő amint elolvasta, teljesen elképedve felém fordult: "WAAAAAAAT?" és azt irogatta nekem hogy "mivan? mi? wat?" én meg azért se néztem a szemébe, és utána meg elröhögtem magam, és írtam neki: "bevetted? :D" ő pedig játszva a mérgest, beletúrt a hajába, és felsóhajtott, mondva hogy "teeee!!"

Nameg azt is észrevettem hogy régebben még amikor egymás mellett ültünk, arra eszméltem hogy tökre közel ül hozzám,a karja hozzámér. Arrébb csusszantam picit, és aztán megint közelebb jött. Szerintetek viszonozhatja az érzésem, vagy bukott ügy??

2014. ápr. 7. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Decukiii :)
2014. ápr. 7. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
korotokat elarulod ?
2014. ápr. 7. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
amuyg en kb 12 -re tippelek. talalt ?
2014. ápr. 7. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Őőő nem. 14 :D De azért sajnálom hogy gyerekesen sikerült ezt megírnom de jelenleg rengeteg gondolat jár a fejemben, tudom bár meg tudtam volna valamivel komolyabban is fogalmazni nem mint egy szerelmes 10 éves. De azért a jeleket leszűritek ti is, nemde?
2014. ápr. 7. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lesz belőle valami :D Ha lesz valami KÉRLEK vegyél fel skypeon :magyarkiraly123 mert naon kiíváncsi vagyok mi lesz ebből XDD
2014. ápr. 7. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:
inkább majd megírom privátba, vagy ide, úgy nem olyan macerás :)
2014. ápr. 7. 18:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Nos, akit érdekel, bukott ügy lett :/ összevesztünk, ő megalázott és közölte hogy ha nem mástól tudta volna meg sem járt volna velem, aztán 3 hónapig egymásra sem néztünk, és augusztusban békültünk ki, és bár már ugyanilyen a kapcsolatunk, de már nem tudnék újra belészeretni, szóval csak haverok vagyunk. Ez csak egy tanulság másoknak, akik ugyanígy vannak egy fiúval, ne bizakodjanak el túlságosan :(
2014. szept. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!