Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki?
Van egy fiú, velem egy évfolyamba jár. Együtt vagyunk matekon és egymás mellett ülünk. Az egyik barátnőmnek elmondtam hogy nagyon tetszik nekem. Ő erre azt mondta hogy szerinte neki a másik barátnőm tetszik. Mivel az a csaj mindig nézi őt meg ilyenek, de én láttam rajta hogy undorodik tőle, persze a csaj is tagadja..:) Na én matekon mondtam a fiúnak hogy tetszik a csajnak. Erre fintorgott egyet. Kérdeztem hogy neki tetszik-e a csaj. Egy határozott nem volt a válasz. Mindig hülyéskedik, mosolyog rám és mindig rám néz és mosolyog. Pár hónapja (mikor kezdődött a suli), akkor is tetszett és egyszer az utcán mentem haza és kiabált egyet hogy 'Hé!' visszanéztem és mosolygott rám és kacsintott. Lehet hogy még mindig tetszek neki? ^^
Ui.: Másodgyára írom ki ezt a kérdést, mert az ezelőttit másik fiókban írtam ki és abba nem enged bele :)
Köszi a megértést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!