Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék végleg kilépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék végleg kilépni az életéből?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy tegnap sms-ben szakítottam a barátnőmmel, utána hívogatott, de nem vettem fel, nem akartam vele ezt megbeszélni. Sms-eket is küldött, és írta hogy jövőhéten feljön hozzám, mert ezt meg kell beszélnünk.

(amúgy azért szakítottam mert nincs kedvem többet vele lenni 4 hónap után, egyszerűen meguntam)

Nem akarok vele beszélgetni, meg semmi msn-ről is töröltem már.

Ilyenkor mi legyen? gondoltam aznap átmegyek haveromhoz és így elkerüljük egymást. nincs kedvem meghallgatni a sírdogálását, meg a miértekre válaszolgatni!

Hogyan tudnék végleg kilépni az életéből? 21F

2009. dec. 26. 19:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
19:47: ahhoz képest már mosolyogsz, tehát honnan veszitek hogy sír?
2009. dec. 26. 19:49
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát mert ez a második szakítása volt, mert úgy az agyára mentem az első szakítás után (hasonlóképp rendezte le), hogy belement, hogy jöjjünk össze. És hát szerintem bele fog menni, hogy jöjjön össze velem, mert egyébként kikészül.
2009. dec. 26. 19:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Te mekkora gyökér vagy, istenem... SMSben szakítani, amikor az e-mail ingyenes...

egyébként taplóság. Szakítani csak élőben. Meg KELL hallgatnod a sírását. Kan-kötelesség.

2009. dec. 26. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy végtelenül önző, egoista barom vagy, remélem visszakapod kamatostol!
2009. dec. 26. 20:14
 15/23 A kérdező kommentje:
milyen vicces, a haverjaim a másik arcomat ismerik :D
2009. dec. 26. 20:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Kössetek kompromisszumot: egy ósa beszélgetés, és ennyi. Azért az ilyesmit személyesen illett volna elintézni.
2009. dec. 26. 23:17
 17/23 A kérdező kommentje:

kénytelen voltam találkozni vele, mert nem hagyott békén.

sírás mellet még fel is pofozott úgyhogy jó ötlet volt ez a "találkozz vele személyesen és mond meg neki"...

2009. dec. 29. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:
tök gyökér vagy!!!Örülhet a a csaj hogy szakítottál vele!!!Megszabadult egy ilyen gerinctelen alaktól!!!
2010. jan. 5. 16:41
 19/23 anonim ***** válasza:

nem tudom felfogni,hogy hogy lehetnek ilyen érzéketlenek a fiuk?szerintetek nekünk nincsenek érzéseink?

szégyelld magad és adj meg egy esélyt a lánynak s ha nem akarsz,akkor meg vállald a következményeit a tetteidnek.állj vele szembe!

2010. jan. 5. 16:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora egy köcsög vagy... tudod most mit érezhet a csaj? Én már csak tudom.. Velem is így szakitott a volt palim..csak épp ő a teloba mondta és kinyomta rám... tudod milyen ilyenkor otthon kiborulva magyarázat nélkül nézni és meregni hogy mit rontott el ? Mert nem tudja hogy most benne van e hiba vagy benned... ha nem beszéled meg vele.. akkor egy gerinctelen ember vagy aki nem érdemli meg hogy ezek után egy nő is szóba álljon vele.. tudod a nők ilyenkor magukat hibáztatják egy idő után.. mert azt hiszik ők azok akik mindent elrontottak és az önbecsülésébe beletiportál... ha leglaább tisztázád vele a dolgokat talán skerülne hamarabb továbblépnie és rájönne hogy igen is sokat ér ő és sokkal jobbat érdemel nálad.. ezt jobb ha minnél hamrabb személyesen tisztázod vele... ti ennek örültök amugy amikor tönkretesztek egy olyan lányt aki szeret titeket? mert ti megunjátok? mint egy nadrágot? Kinek képzelitek ti magatokat? Hol éltek ? ennyi becsületesség se maradt manapság a férfiakban ? Tisztelet a kivételnek...akikből sajnos ugy látszik már kevés van..... remélem te is visszakapod ezt majd az élettől.. és azt is hogy a csaj kikésziti a napjaidat.. mert megérdemled...
2010. jan. 5. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!