Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék végleg kilépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék végleg kilépni az életéből?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy tegnap sms-ben szakítottam a barátnőmmel, utána hívogatott, de nem vettem fel, nem akartam vele ezt megbeszélni. Sms-eket is küldött, és írta hogy jövőhéten feljön hozzám, mert ezt meg kell beszélnünk.

(amúgy azért szakítottam mert nincs kedvem többet vele lenni 4 hónap után, egyszerűen meguntam)

Nem akarok vele beszélgetni, meg semmi msn-ről is töröltem már.

Ilyenkor mi legyen? gondoltam aznap átmegyek haveromhoz és így elkerüljük egymást. nincs kedvem meghallgatni a sírdogálását, meg a miértekre válaszolgatni!

Hogyan tudnék végleg kilépni az életéből? 21F

2009. dec. 26. 19:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Adok egy jó tanácsot. Vegyél egy revolvert. Tartsd a homlokodhoz, és húzd meg a ravaszt, Te gyökér.
2009. dec. 26. 19:35
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát már eleve rosszul kezdtél barátom.. érzéketlen dolog volt sms-ben szakítani vele, főleg ha Ő szeretett Téged, gondolj bele, hogy ebben a percben lehet Ő is itt írogat valahol sírdogálva hogy mit tegyen a pasija elhagyta egy sms-ben és nem tud mit csinálni vele. A kérdésedre a válasz: Ha meg akarsz szabadulni tőle GYORSAN!: Most azonnal vedd fel msn-re, hívvd fel, hívvd ki sétálni, és mondd meg neki hogy nem szereted már, nem vonzódsz hozzá, sok volt ez a 4 hónap. De gondolj az Ő érzéseire is kérlek!
2009. dec. 26. 19:36
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy bunkó vagy már bocs.

A kérdésre a válasz: sehogy! Ezt mindenképpen beszéld meg vele. Nemkell meghallgatnod a siránkozását, de egy 5 percet rászánhatnál...

2009. dec. 26. 19:36
 4/23 A kérdező kommentje:

csak nincs kedvem sírva látni, sem belegondolni hogy sír.

van azért szívem, és most eléggé elrontaná a kedvem...

2009. dec. 26. 19:39
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
De haver. Te aztán nagy szutyok vagy. Ez amolyan utókarácsonyi ajándék neki, vagy mi?
2009. dec. 26. 19:41
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Neki már eléggé elrontottad... Ennyit megérdemelne ezek után...
2009. dec. 26. 19:42
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Atya Isten...Elrontaná a kedved??? Kérlek szocializálódj már egy kicsit...
2009. dec. 26. 19:42
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
A te szíved.Hát hogy oda ne rohanjak, hogy még arra se voltál képes, hogy elé állj és megmondd neki.Nagyon férfias mondhatom. Kb 12 éves kisgyerekek csinálják ezt. Amíg így viselkedsz úgysem fogsz kilépni az életéből, mert nem tudja lezárni a dolgot.
2009. dec. 26. 19:43
 9/23 A kérdező kommentje:
Azért ha soha sem találkozunk előbb utóbb csak lezárja :)
2009. dec. 26. 19:45
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt csinálta szenteste barátnőm. És tudod mit csinálnék a barátnőd helyében? Zaklatnálak. Nem hagynálak élni. És megérdemelnéd. Hogy minden egyes nap elb*ssza a kedved. Ha kellően vad a lány, akkor remélem megteszi. :)
2009. dec. 26. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!