Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki megcsalta a párját, és utána tanácsot kér ezen az oldalon, miért hordják le?
Én sem helyeslem sem a hazugságot, sem a megcsalást. Ha valaki kérdezi, hogy megtegye-e, mindig azt írom, hogy ne.
Ha valaki megteszi, és nem lát a szemétől, hogy benne van a hiba, megpróbálok szólni, és felhívni a figyelmét arra, hogy rosszat tett.
De miért van az, hogy ha valaki bevallja amit tett, mindenki leugatja, hogy mekkora gyökér bunkó paraszt vagy, hogy megcsaltad, rohaggyá meg, ki kellene herélni téged (ha ffi) te rohadt q (ha nő)???
Lehet, hogy sokszor valójában nem is tanácsra van szüksége, hanem könnyíteni akar a lelkiismeretén, nem?
Nincs annak is szüksége a szeretetre, aki bűnt követett el?
Ez itt több kérdés - de ne moderáljátok ki légyszi - mert a lényege a címben fogalmazott: miért kell még pluszba letolni, akinek már úgyis lelkifurdalása van?
Szerintem ne utana kerje a tanacsot, hanem elobb gondolkozzon. Eso utan koponyeg!
Lelkifurdalasa van? Hat legyen. Az a minimum.
Nem varhatod el senkitol, hogy vigasztalja ot, mert megbantott valakit nem pedig ot bantottak. Ennyi.
Tudod megcsalni valakit nagyon csunya dolog es ha normalis emberek ilyet hallanak, mindig elitelik azt aki megtette mert valakinek ezzel fajdalmat okozott.
Ebben egyetértek veled, ha tudok tanácsot adni, akkor adok, mert az illető nem a véleményemet kérte, hanem hasznos TANÁCSOT. Ha véleményemet kérte volna, leírom hogy ejnye-bejnye. Volt itt valahol egy kérdés, hogy egy fiatal srác műkörmöt akart, hogy milyen a legjobb. Csomóan lehordták, meg elküldték anyukájában, én csak leírtam, hogy nekem melyik vált be. Ugyanis ezt kérdeztem, nem azt hogy mi a véleményem, a fiúk műkörméről. Na erre engem is elküldtek ide meg oda...
Úgy van ez, hogy más szemében a gerendát is, a sajátjában meg a szálkát sem....
Oké, köszi a válaszokat. Valószínűleg én azért vagyok megértőbb, mert fiatalkoromban én is elkövettem ilyesmit.
Rá is ment a kapcsolatom, meg is bántam, pocsékul is éreztem magam, persze, akit megcsaltam, szintén. Aztán ő is boldog lett más férfival, én is más nőt vettem feleségül. Megváltozott a gondolkodásom, már abszolút nem úgy látom a világot, mint akkor, és ma semmiképpen sem tennék ilyet a feleségemmel.
De megmaradt bennem az emlék, hogy milyen volt, amikor utálod magad és jogosan, és még ráadásul mindenki más is téged utál (szintén jogosan). Szóval én ezért próbálok megértőbb lenni azokkal akik ilyesmit követtek el, persze úgy, hogy attól nehogy bárki azt érezze, hogy egyetértek a dologgal és nem tartom nagyon súlyos bűnnek.
Akik ennyire elítélik az ebbe esett embert, őszintén kívánom, hogy saját maguk sose kerüljenek hasonló helyzetbe.
Most őszintén, arra, h megcsaltam az ezmegazom, mit tegyek, mit lehet válaszolni? Sztem 2 dolgot: Jól tetted, vagy fordulj föl.
Én naponta többször is benézek ide, de olyan mennyiségű hülyeséget tudnak kérdezni az emberek amire a: Nem lehet értelmesen válaszolni, csak unalmukban írnak választ, vagy h +pontokat kapjanak, csak az adott oldalon már 3X föltették a kérdést. De töménytelen olyan is van amitől minden értelmes ember a hasát fogja a röhögéstől. Bár akad olyan is, ami tök értelmetlen, esetleg annyira teli van helyesírási hibákkal, hogy föl sem fogom, pedig nekem is iszonyat ramaty a helyesírásom.
U.I.: És még azt vettem észre, hogy a kérdezők nagy része csak azt a véleményt fogadja el, ami azonos az övével, mindenki más hülye, meg kapja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!