Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Francia "szerelem", mit tegyek? Bövebben lent.
Nem, nincs jövője, és igen, bolondok vagytok.
MSN-en nem lehet ismerkedni, és ha úgy is érzed, hogy valami kialakult, az a találkozás első 2 percében teljesen el is múlhat.
MSN=Vicc.
MSN csak kapcsolat tartásra való, nem kapcsolat teremtésre.
Kívánom, hogy ne csalódj.
Hááát... ez sok mindentől függ. Összejöhet, de azért netszes. Az, hogy már érzel valamit határozottan rossz jel.
Szóval én viszonylag "tapasztalt" társkeresős vagyok, és ott nyilván van az "ismerkedésnek" egy msn-es része. Én azt mondom, hogy a net csak arra lehet jó, hogy MEGTALÁLD azt, akit érdemes LEHET megismerni. Ha úgy érzed, hogy lehet, hogy jó lenne vele, akkor találkozni kell minél előbb, élőben ugyanis úgy is más lesz. Nyilván nem teljesen, de azért jelentős lehet a különbség. Szóval ismerkedni szigorúan személyesen kell; gondolj bele, akibe most beleszeretsz, az úgy nem is létezik!
Igaza van annak, aki előttem azt írta, hogy az internet arra jó, hogy megismerj valakit, akivel érdemes élőben is megismerkedni.
Fontos, hogy legyen közös téma, és lehet hogy képen is tetszik az illető, de élőben teljesen más a dolog. Lehet hogy az első percben kiderül hogy nincs benne semmi vonzó. Sajnos ez az igazság. Különösen, ha azt írod, hogy a hangját sem hallottad még.
nem szabad beleélni magad, óriási lehet a koppanás, és ennek nagy esélye van. Ettől függetlenül jó, ha addig beszélgetsz vele, ha itt van találkoztok, de egyelőre ne fűzz hozzá óriási reményeket.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!