Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a feleségem, hogy végre őszintén beszéljen az előző pasijairól?
Figyelt kérdés
Mindig is kíváncsi voltam a feleségem előéletére, de mint kiderült, sosem mondta el az igazat. Hogyan tudnám rávenni, hogy abbahagyja a hazudozást, és őszintén elmondjon mindent?2014. máj. 4. 00:10
21/23 anonim válasza:
Fenéket. Csak meghúzza magát:D Régi trükk és elég ócska. Mondom én, hogy ostoba:D Ne haragudj, ami a szívemen, az a számon:D Nem lepődnék meg, ha már előtted kezdődött volna a viszony-és tart még most is:D Csak akkor ilyen ostobák.
22/23 anonim válasza:
Már réges rég borította volna a valóságot, ha csak te lennél neki. Az igazat, nem azt amit összebeszélve a másik pasival próbált nyomni neked. Valószínűleg ha tudnád az igazat, kivágnád. Két ostoba és buta ember szokásos próbálkozása.
23/23 A kérdező kommentje:
Ha tényleg viszonya van neki, akkor nagyon profin csinálják, és az illető a "rokonságban" van, de nem hiszem. De szerintem ettől még elmondhatta volna az előéletét...
2014. máj. 5. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!