Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a feleségem, hogy végre őszintén beszéljen az előző pasijairól?

Figyelt kérdés
Mindig is kíváncsi voltam a feleségem előéletére, de mint kiderült, sosem mondta el az igazat. Hogyan tudnám rávenni, hogy abbahagyja a hazudozást, és őszintén elmondjon mindent?
2014. máj. 4. 00:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tipikus " női " gondolkodás. Szégyen.
2014. máj. 4. 07:50
 12/23 anonim ***** válasza:
46%

Azt hogy mit csinált előtted az téged ne érdekeljen!

Nem értem. Megmérgezed a kapcsolatotokat. Ha így folytatod el fogod veszíteni. Mit számít mit csinált vagy tett? Te nem élted ki magad? Te nem tettél olyat amit nem mondanál el senkinek?

Nem is értem miért faggatod? Mit akarsz tudni?

Akármi is volt már nem az.

Akármit is tett már nem teszi.

2014. máj. 4. 09:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehet tul durván probálkoztál én pl szex után kérdeztem meg hogy pl ez más pasival milyen volt..màs pasi meg tette e..
2014. máj. 4. 09:33
 14/23 A kérdező kommentje:

#13 Próbáltam már így is, de csak jobban belekeveredett. Volt, hogy este beszéltünk, de akkor is becsapott, akárcsak a megismerkedésünkkor. Ez annyira zavar, hogy a szexet már nem is kívánom, szinte undorodom tőle... :-(

Valahogy jó lenne helyrehozni a dolgot.

2014. máj. 4. 13:29
 15/23 anonim ***** válasza:
De mire vagy kíváncsi? Miben hazudik?
2014. máj. 4. 23:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Amit biztosan tudok az az, hogy a kevés barátjának a sorrendjét is összekeverte, és a helyszíneket, és időket is. Állít olyan dolgokat, amik úgy ahogy mondja biztosan nem történhettek meg. Amikor szembesítem ezekkel, akkor átalakítja úgy, hogy jó legyen, és van, hogy nem emlékszik semmire, de pár perc múlva mégis. Szóval gyakorlatilag én írom a történetét. Így már a pasik számát, és egyáltalán, az egész mesét, sem tudom elhinni. Mit tehetnék, hogy igazat mondjon?
2014. máj. 5. 00:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Szóval mégse Q-ból lesz a legjobb feleség?
2014. máj. 5. 00:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Ennél az embernél sehogy, az utolsó kérdésedre, mert még mindig meglehet az adott ipse neki, aki miatt hazudozik.
2014. máj. 5. 00:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Ráadásul a Q-nál jóval súlyosabb dolgok lehetnek, mert ha nem így lenne, akkor már első körben önmaga vallott volna, mikor belekavarodott a szövegébe. Csak hogy ostoba és nagyon buta(már megbocsáss) a nejed (bár valószínűleg okosnak tartja magát).
2014. máj. 5. 00:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Szinte biztos vagyok benne, hogy pillanatnyilag nincs neki más. 10 éve együtt vagyunk. Igazad lehet, az eszével biztosan. De mi lehet súlyosabb a Q-nál? Amit mindenáron letagad? Esetleg mikre kérdezzek rá?
2014. máj. 5. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!