Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a feleségem, hogy végre őszintén beszéljen az előző pasijairól?
"Már a múltkor is el lett mondva,hogy valószínűleg oka van rá." ????
Biztos megvan az oka, de ettől csak jobban érdekel. Férfi vagyok. Nem tudok túllépni azon, hogy folyamatosan becsap...
Házasság előtt kellett volna ezekről beszélni úgy, hogy elmondja az igazat. Ha nem tette, akkor már rég szar az egész kapcsolat...valamiért fél őszinte lenni veled.
A szégyen nem kifogás. Ha 2 ember összejön és komolyan gondolják, ilyen módon (exek, múlt) is meg kell ismerniük egymást.
Anno én is mindent elmondtam a férjemnek amikor együtt jártunk. Kíváncsi volt, érdekelte milyen életem volt amíg nem ismertük egymást. Elmondtam. Pedig volt amit szégyelltem, és mai fejjel már nem tenném meg...mégis elmondtam, mert úgy éreztem hogy őszintének kell lennem ahhoz akit szeretek és aki szeret, és joga van tudni.
Ha nem akar beszélni a feleséged, akkor valószínűleg fél attól, hogy elítélnéd, nem bízik benned...stb...nem tudom pontosan mert nem ismerem se őt se a kapcsolatotokat. Viszont a hazudozás nem fér bele egy kapcsolatba sem. Komolyan el kell vele beszélgetned erről mert ez így nem normális. N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!