Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szeret a feleségem?
Úgy érzem a feleségem válni akar. Gondoskodik rólunk, de az irántam érzet szeretetének nem adja semmi jelét. Konkrétabban: Soha nem kezdeményez, ha én kezdeményezek (hetente), akkor unottan reagál (aj már megint) aztán enged, elélvez, de úgy látom nem kíván, és nincs benne szenvedély (bár sosem volt). Elmondása szerint Ő heti 4-et szeretne, én pár éve még 7-et szerettem volna. A szexuális vágyam egyszer csak (egyik napról a másikra) lecsökkent nullára, és merevedési gondom is van már. Amikor nem állt rendesen akkor idegesen cuppogott, kinyilvánítva a felháborodását. Az persze fel sem merül benne, hogy miatta van az egész. Ha az évek során bármi újat szerettem volna (pozíció, szexjáték, helyszín), 100%-ban "határozott NEM" volt az első reakciója, de könyörgésre azért belement szinte mindenbe. Ha újra akartam valamit előfordult, hogy addig kellett könyörögnöm, hogy lekonyult és inkább otthagytam, és ez nem zavarta. Ha mesélni, mutatni akarok neki valamit, munkámról, interneten látott dolgokról, élményeimről, sikereimről, bánatomról, mindig érdektelenül reagál, és ha meg is hallgat, akkor olyan pofákat vág, hogy már én sajnálom, hogy ilyenekkel kínzom, és inkább abbahagyom. Mire Ő megkönnyebbül és könnyedén témát vált, én persze iszom a szavait. Sosem bújik, ragaszkodik hozzám, és sokszor meghazudtol. A dolgokban, ha igazam is van akkor is mindig ellenkezik, mindenben vitatkozik velem. Más akár idegen emberek véleménye is fontosabb, mint az enyém. Ezen felül van még rengeteg apróság, amiből arra következtetek, hogy érdektelen vagyok neki. A családunkat (2 gyerek), így Őt is én tartom el jó színvonalon, de ezt soha nem éreztettem vele. Mindig nyugodtan alszik, míg én sokszor csak forgolódom, persze azt nem kérdezi soha, hogy mi a baj. Sokat hazudik nekem, de csak apróságokban tudom biztosan megállapítani. Nem árultam el neki, hogy miért vagyok biztos benne, hogy hazudott, erre elkezdett figyelni a gesztusaira, nehogy elárulja magát. Határozottan a szemembe néz, már nem teszi a szája elé a kezét stb... Elmondása szerint nem akar elválni, de amikor mondtam neki, hogy elválok, akkor vita nélkül beletörődött. További szekírozásra azt mondta, hogy hagyjam békén, és ha én már döntöttem Ő nem tud ezzel mit csinálni. Azt állítja, hogy én akarok elválni, és nem Ő. Ezt azért csinálja, hogy én adjam be a válást, vagy csaljam meg? Talán úgy akarja intézni a dolgokat, hogy én legyek a hibás? Ezzel előnyre tehet szert a válóper során? Valaki kioktatta (lenne tippem), vagy csak velem van baj?
36F
Lehet nem jól veszem ki, de nekem úgy tűnik, a feleséged világ életében ilyen ember volt, csak nálad most múlt el a rózsaszín köd. Kicsit későn. Az derül ki az írásodból, hogy van egy családod, de társad nincs. A feleségedet egyáltalán nem érdekled, az sem, hogy elváltok-e vagy sem. Szerintem megérdemelnél egy olyan feleséget, aki ugyanúgy törődik veled, ahogy te vele.
Szerintem döntsd el, hogy megéri-e egyedül evezni egy kétszemélyes csónakban.
Amikor nem állt rendesen akkor idegesen cuppogott, kinyilvánítva a felháborodását.
Ezt ogy kell elképzelni? mert nem jutok dülőre vele:D
Szerintem egy lelki értelemben frigid pitscha lehet ez a nő, egy afféle fapina, aki él a maga burkában és még antiszociális is.
Ha neki ennyire mindegy, és Benned konkrétan eldőlt a dolog, akkor üljetek le és beszéljétek meg, hogy kész vége és közös megyegyezéssel bontsátok fel a kapcsolatot.
Én mindig is nagy párkapcsolatmentés-párti volt, a végsőkig küzdöttem a kapcsolatunkért, amikor 15 év után a drágám elhagyott, de legalább nem köpöm le magam, hogy nem tettem meg mindent.
De valahogy ez, amit mondasz kérdező, ez annyira méltatlan és lealázó, hogy nem igazán hiszem, hogy van értelme folytatni. Annyira el vagytok távolodva, hogy soha nem fog helyreállni az az őszinte meghittség és bizalom, ami egy párkapcsolathoz elengedhetetlen.
Ez jó hogy ezt leírtad... de most írj egy listát arról is, hogy ő mit tesz meg neked, miért jó nektek a kapcsolatotok. A gyerekeken és a megszokáson kívül!
Majd olvass vissza és kezdj egy új életet. Ennél vannak jobb nők is.
#4 képzeld el azt, hogy sietsz valahova, és már sokadszor nem indul az autód. Megvan? Ő ugyanúgy haragudott rám az első meghiúsult aktus miatt, mint te az autódra, az elmaradt utazás miatt.
#5 Nem értelek. Mi lehet a hazugság? mi a műműsor? Kifejtenéd bővebben?
#7 Íme a lista amit javasoltál - kiírom az egészet:
Lista kezdete.
???
???
Lista vége.
Festi a haját (őszül), kértem, ha már úgy is befesti, akkor változtasson a színén, hogy ne csak észrevehetetlen árnyalatnyi különbség legyen. Lehet, hogy túl sokat kértem? Nem tette meg. És még sok minden más, ennél kisebb kérést sem... Sokszor hiába kérdezem egyszerűen nem válaszol, és olyan mintha élvezné, hogy ezzel is idegesít. Ha szólok neki, akkor nem reagál, mintha nem is hallaná, de van hogy feldolgozza, és van hogy azt mondja nem hallotta, de ha még egyszer szólok, akkor felháborodva közli, hogy nem süket.
Biztos igazatok van, hogy el kellene válnom, de nem nagyon akarok. Már többször mondtam neki, hogy bele kerget egy másik nő karjaiba, és nem ellenkezik ellene. Tényleg el kellene válnom, de úgy érzem, hogy Ő is ezt akarja elérni, és ez még jobban visszatart. A válás nem egyszerű dolog, főleg nem új életet kezdeni. Tényleg nem láttok más megoldást? Nem tudnám valahogy megszerettetni magamat vele? Ha lehet akkor jobb lenne megmenteni a kapcsolatunkat. Biztos ilyen és nem tudatosan csinálja?
Egy megcsalástól (vagy csak a tudatától) esetleg észhez térhetne?
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!