Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp válunk, a feleségem már egyáltalán nem szeret, de én őt jobban, mint valaha. Hogyan száműzzem az érzéseimet?
23 éve vagyunk már házasok, és az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolatunk.
Kezdettől fogva nem volt felhőtlen az egész, szinte nem telt el hét viták/veszekedések nélkül. Most ott tartunk, hogy áruljuk a házat.
Mintegy fél éve megcsalt egy másik fickóval, ami tényleges elhatározásra késztetett mindkettőnket... hittem én! Az utóbbi időben ugyanis jobban hiányzik nekem, mint valaha, és én személy szerint visszafogadnám ezer önként, dalolva. Ez miért van? És mit tehetnék, hogy kiszeressek belőle végre?
A megszokás nagy úr. Vitában is jobb élni, mint egyedül - ez a gondolat nagyon sok kapcsolatban érvényesül. Tapasztalatom szerint ezt a részt már a nők élvezik. Jól érzik abban magukat, amikor többen érdeklődnek utánuk. A hódítót valószínűleg azért dicséri, hogy téged bosszantson és ráadásul ez nem is tudatos benne, el is hiszi amit mond. Hagyd elmenni. Jobb közönyösséget színlelned, hidd el meg fog rajta lepődni és nem érti majd miért nem küzdesz érte. Neked is jobb lesz, ha nem adsz arra lehetőséget, hogy beléd marjon és ő is el fog gondolkodni azon, hogy mit akar.
23 év, 23 év! Neked pont ennyi előnyöd van a hódítóval szemben. Jobban ismered a feleséged valószínűleg bárkinél.
Azon azért gondolkozz el, hogy ha ki is békültök, változni fog-e valami, vagy talán még egyszer ennyi évet leéltek egymás mellett ugyanígy? Ezt szeretnéd?
Szia!
Én 17 vagyok és fiatal ugyan de túlvagyok már pár dolgon, kivéve egy 23 éves házasságot, ami lássukbe nagyon sok idő, és nagyon szeretheted ha ezek után is vele akarsz lenni.
Sajnos nem fogsz belőle kiszeretni csettintésre, és azt sem hiszem hogy egyből másik nő után akarsz nézni, ezt fel kell dolgozni. Add fel ezt a hogyan szerethetnék ki belőle kisérletet, nem fog menni. Muszáj vagy elfogadni és majd később, ha lecsillapodott benned ez a dolog esetleg újra elkezdhetnél randizgatni. Sajnos jobbat nem tudok tanácsolni. Mondhatnám hogy szerelmi bánat ellen a csokimajszolás napokig a tv előtt ülve és zokogva klassz dolog...de 2 okból se mondom. Nagyrészt mert tinihülyeség, másrészt mert egésségtelen. próbálj meg picit nem gondolni rá(tudom nem könnyű) , menj el sétálj egyet a friss levegőn a parkba. Ha egyfolytában fújja hogy a szeretője kell neki, akkor sajnos nem fogod már visszakapni. Remélem helyre jössz. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!