Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem mást szeret mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem mást szeret mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van két kisfiunk 2-5 évesek a feleségemmel 10 éve vagyunk együtt 6.éve házasok most megismert valakit azt mondja szerelmes engem már nem tud ugy szeretni elmúlt neki azt mondta nagyon szeret mint embert soha nem bántana nem is engedné senkinek mert nem érdemelném meg azt mondja nagyon jo ember vagyok a 10 évből egyetlen percet nem bánt meg. honapok ota huzodik ez a dolog ő nagyon válni akar én nagyon szertem őt. talán korán kötötte le magát igy hozta akkor az élet. én32 éves vagyok ö pedig 24 úgy érzem az életem cafatokra szakadt és nincs miért tovább persze a gyerekek de nagyon nehéz minden nap.
2013. okt. 27. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
a gyerekeket tartsd meg a nőt meg buktasd le és pakold ki neki a cuccait mond neki menj a szeretődhöz és neves ki :D
2013. okt. 27. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
nevesd*
2013. okt. 27. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Sajnálatos,a gyerekek miatt.

De számithattál erre,ha 14 évesen rátelepedtél a 22 éveddel.

2013. okt. 27. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem az anyám volt, van pontosan ilyen

4en vagyunk testvérek

és én buktattam le és a 3éves tesom aludt és ott fetrengtek egymáson mellette a kannal..

utálom anyámat dögöljön meg ilyet tett!

Apát maximálisan támogattom mindenben és a tesóim is próbálják amiben lehet de sokat idegeskedik

ilyenkor én azt mondom számíts a gyerekeidre :( tartsatok össze ti is

ők sem tudnak elválni mert a kicsi nagyon anyás meg akkor szét szednének minket de tudom mennyire nehéz ez :(

2013. okt. 27. 23:03
 5/11 Komplikato ***** válasza:
100%

Hát ilyenkor sokat nem lehet már tenni, amikor elkezdett kisiklani, akkor még talán menthető lett volna a kapcsolat.

Állítólag a legtöbbször a szülés körüli idő és azt követő év szokott az lenni, ahol esetleg elhidegülnek egymástól a párok, részben hormonális, részben pszichológiai okokból, ha nem vigyáznak. :(

2013. okt. 27. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
azt tervezd meg hogyan ne legyén földönfutó.
2013. okt. 27. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Pszichológus Neked és/vagy párterápia.

Ez azért annál egy komolyabb helyzet, minthogy az itteni kiskamaszok "problémamegoldására" támaszkodj.

Drukkolok!

2013. okt. 27. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
kamasz az te lehetsz pisis!
2013. okt. 27. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem lenne szabad jogilag is engedni, hogy kiskorúak nemi életet éljenek.

A feleségednek egy komoly szakasz kimaradt az életéből: az, amikor még csak plátói szerelmet érez a korabeli, vagy a nála alig idősebb fiúk iránt, majd apránként közelednek egymáshoz, fokozatosan tanulják meg, hogy mi az a párkapcsolat. Több kapcsolaton keresztül.

A feleséged most éli második kamaszkorát.

Elgondolkodtál-e azon, hogy vajon mi váltotta ki, hogy Te mit csináltál rosszul?

Ez az első lépés.

Aztán próbáld meg rávenni, hogy menjetek el együtt párterápiára. Sok ilyen válságos házasságot megmentettek már a párterapeuták.

2013. okt. 27. 23:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Válás lesz abból.
2013. okt. 28. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!