Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem mást szeret mit tegyek?
Sajnálatos,a gyerekek miatt.
De számithattál erre,ha 14 évesen rátelepedtél a 22 éveddel.
Nekem az anyám volt, van pontosan ilyen
4en vagyunk testvérek
és én buktattam le és a 3éves tesom aludt és ott fetrengtek egymáson mellette a kannal..
utálom anyámat dögöljön meg ilyet tett!
Apát maximálisan támogattom mindenben és a tesóim is próbálják amiben lehet de sokat idegeskedik
ilyenkor én azt mondom számíts a gyerekeidre :( tartsatok össze ti is
ők sem tudnak elválni mert a kicsi nagyon anyás meg akkor szét szednének minket de tudom mennyire nehéz ez :(
Hát ilyenkor sokat nem lehet már tenni, amikor elkezdett kisiklani, akkor még talán menthető lett volna a kapcsolat.
Állítólag a legtöbbször a szülés körüli idő és azt követő év szokott az lenni, ahol esetleg elhidegülnek egymástól a párok, részben hormonális, részben pszichológiai okokból, ha nem vigyáznak. :(
Pszichológus Neked és/vagy párterápia.
Ez azért annál egy komolyabb helyzet, minthogy az itteni kiskamaszok "problémamegoldására" támaszkodj.
Drukkolok!
Ezért nem lenne szabad jogilag is engedni, hogy kiskorúak nemi életet éljenek.
A feleségednek egy komoly szakasz kimaradt az életéből: az, amikor még csak plátói szerelmet érez a korabeli, vagy a nála alig idősebb fiúk iránt, majd apránként közelednek egymáshoz, fokozatosan tanulják meg, hogy mi az a párkapcsolat. Több kapcsolaton keresztül.
A feleséged most éli második kamaszkorát.
Elgondolkodtál-e azon, hogy vajon mi váltotta ki, hogy Te mit csináltál rosszul?
Ez az első lépés.
Aztán próbáld meg rávenni, hogy menjetek el együtt párterápiára. Sok ilyen válságos házasságot megmentettek már a párterapeuták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!