Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom elvállalt egy aktfotózást, amiről "elfelejtett" szólni nekem.
Még nem készültek el a képek. De akkor sem értem, miért nem szólt.
A külföldi munka hogy jön ide? Nem jár külföldre, itthon dolgozik.
Így van,a tetkóról sokakat beazonosítanak.Ráadásul a rendőrséggel is kapcsolatban vannak a tetkószalonok...
Egyébként a párod baja, ha olyan képeket csináltat,amiken egyértelműen felismerhető.Bőven elég, ha te felismered :(
Szerintem szívességből ilyesmit nem szoktak elvállalni csak úgy az emberek!
Én a helyedben hazamennék és nyugiban csendben leülnék és átgondolnám hogy hogyan tudnám megölni! :)
Gondolom nem hiába nem szólt neked,elképzelhető hogy más dolgokat is titokban tart...Járj utána és kérdezd ki hogy mennyire hazudik a szemedbe,és ha igen akkor tudod mi a teendő!
Nálam simán szakító ok, ha pucéran tart egy pucér nőt.
Az már részletkérdés, és nem változtat semmin, hogy ez "csak" egy fotó miatt volt-e, vagy kapott-e pénzt érte, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!