Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom elvállalt egy aktfotózást, amiről
"elfelejtett" szólni nekem.
Ha fotós és a munkája része akkor semmit se,esetleg emlitsd meg neki,hogy láttad a gépében az akt fotókat.
2014. ápr. 30. 22:49
Fotós? Ez a munkája? Ha igen, akkor semmi gond.
Ha fotós a szakmája akkor nem kell reagálnod semmit.
Munka és nem nő.
Légy magabiztos, és hidd el nem hiába van veled. :)
(Halkan megjegyzem hogy annyit mondhatsz neki, hogy nem harapod le a fejér ha máskor azért közli mi lesz a munkája.)
4/21 A kérdező kommentje:
Nem fotós, egész más területen dolgozik. Egy modell ismerőse kérte fel, közös képhez. Tehát ő rajta lesz a képen, nulla ruha, plusz még egy tökmeztelen nő, akit a karjaiban tart.
Miért vállalta el? Elvállata vagy ő kérte? Adott vagy kapott érte pénzt (ha kapott volna, nyilván nem az ő gépén lettek volna a képek...) Ezeket tudod? Megkérdezted tőle? Mert itt bizony nem fog tudni neked ezekre válaszolni senki. Ha a gépén voltak a képek, akkor valószínű nem elvállalta, hanem elment egy fotóshoz és kérte, hogy készítsenek róla képeket. Esetleg pont neked...
Ezt a pároddal kellene megbeszélni, nem velünk. Nem tudsz még az egészről semmit, csak láttál pár képet és rögtön gyanakodsz...
2014. ápr. 30. 22:52
Hát ez így elég érdekes szitu.
2014. ápr. 30. 22:53
7/21 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem ezzel a csajjal bőven volt közük egymáshoz régebben. Amivel nincs semmi gondom, bár így már kicsit fura a helyzet. Főleg hogy ő amúgy nem modellkedik. De még talán ezen is túltenném magam, de az nagyon zavar, hogy titkolja. Úgy érzem, legalább annyit megérdemelhettem volna, hogy szól, hogy jött egy ilyen lehetőség és ő élni akar vele...
8/21 A kérdező kommentje:
Kép még nem készült, csak miután frissítettem és újraindítottam a gépét, a böngésző automatikusan megnyitotta a facebookot, ahol írta a csaj, hogy jövő héten menjen át, és ő csinál róla néhány próbaképet, hogy a fotós lássa, hogy megfelel-e. Nekem persze erről semmit nem szólt. Amikor rákérdeztem, hogy mégis mi ez a fotózás, idegesen annyit mondott, hogy semmi extra, csak egy fotózás és egyáltalán nem biztos. Azt se mondta, hogy milyen típusú fotóról lenne szó, azt az üzenetben láttam (amit neki nem mondtam).
Szerintem nem nagyon titkolja ha már a gépben hagyta a képeket.Ha valaki valamit nagyon el akar tüntetni azt megteszi.
Az tényleg nincs rendben,hogy ezt nem beszélte meg előre veled,hisz egy párt alkottok,nem tudom forditott esetben mi lenne a véleménye ha te is csináltatnál akt fotót magadról egy idegen pasival.
2014. ápr. 30. 22:58
Nem szokott pár hetes turnusokban külföldön dolgozni a párod?Vagy az ismerősei? Mert akkor a megoldás az, hogy ő is ki fog járni külföldre ....
2014. ápr. 30. 22:59
Kapcsolódó kérdések: