Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves férfi vagyok, a barátnőm pedig 26 éves. Kb.2 éve vagyunk együtt. Normális ha már gyerekre vágyom?

Figyelt kérdés

Azt viszont hozzáteszem, hogy mind a ketten "hivatalos" helyen dolgozunk, és lakást, autó már megvan. Szóval szerintem anyagilag már "készen" álnánk.

Jah és mégvalami a barátnőm szüleim gyülölnek, de hogy miért azt önmaguk sem tudják, talán azért, mert az előző barátját "jobban" szerették.

Mondjuk én kb.18 éves korom óta vágyom családra. A barátnőm mondja, hogy várjunk még mert fital vagyok és hátha később máshogyan fogom gondolni a dolgokat.

2009. dec. 25. 11:16
1 2
 11/18 Robur ***** válasza:
Alapvetően teljesen normális. Egyet azért gondolj át, hogy kiélted-e magad, mert ha nem, nagyon rossz gondolatok jönnek majd később, ha belefáradsz a hétköznapok rutinjába. Rettenetesen nehéz lesz hűségesnek maradni. Nem is gondolnád mennyire nehéz. Nagyon nagy felelősség, érezd!
2009. dec. 25. 23:08
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, teljesen igazad van. Hát igen ha valaki belefárad akkor az lehet bármennyi éves is, vagy megbeszélik a problémát, vagy kilép abból a kapcsolatból. Mondjuk talán a kilépés a legkönyebb. Talán....
2009. dec. 25. 23:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez lenne a normális, nem az hogy 30-35-40 évesen gondolkodik az ember, hogy család is kéne. Aztán születik talán 1-2 gyermeke, de az unokáit már nem éri meg.

Ha elkötelezett kapcsolatban vagy, akkor nincs mire várni. Megtaláltad az igazit, akivel le akarod élni az életed. Ennyi. Hogy nem tomboltad ki magad? Ez egy nagy hülyeség. Ha megvan az igazi, akkor vele leszel boldog! Vele lesz családod, boldog férj, majd családapa leszel! Mire kéne várni? Most döntesz, és aztán később is ehhez tartod magad! De érdemes ezt a döntést a házassági elköteleződéssel megerősíteni. Egy ilyen biztos kapcsolatban van biztonságban a gyerek. Igen, jöhetnek később problémák, de ahogy írtad, azokat meg lehet beszélni. Kilépni a kapcslatból a könnyebbik megoldás, mondhatni az megfutamodás a probléma elől.

2009. dec. 27. 01:16
 14/18 anonim válasza:

Azt hiszem, a kitombolás fontos. Ezt én úgy értelmezem, hogy elég csajjal keféltél már ahhoz, hogy biztosan tudd, neked nincs jobb a barátnődnél?

Egyébként persze hogy akarsz gyerekeket! Túl sok amerikai filmet nézel, ha azt hiszed, csak a nők akarnak szaporodni?

2009. dec. 27. 02:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ahogy a barátnőd lekezeli ezt a dolgot. Az még nem jutott eszedbe, hogy lehet ő nem akar még gyereket? Végülis még ő is fiatal hölgy, nem beszélve rólad. Álmokat kergetni szép dolog, de semmiképp sem könnyű feladat a gyermektartás. Szerintem normális dolog lehet, amire vágysz, de nem szabad elhamarkodni senki részéről. Várj türelmesen.
2009. dec. 27. 02:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Jó látni, hogy így figyelsz az érzéseire. Az ilyennél pont nem lehet kiszámítani arra, hogy gumi nélkül bedugja. Ha pedig szereti a gyerekeket, csak nem fogja elvetetni, és kénytelen lesz szülni egyet. XD

Amúgy várd meg szerintem, utalgass a babára, az anyagi készenlétre, és előbb utóbb bizony beadja a derekát.

2009. dec. 27. 08:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Már kb. 1 éve szakítottunk és már mással vagyok... :) :) Ennyit a biztosról.... :D :D
2011. nov. 28. 09:35
 18/18 anonim ***** válasza:
és most mizu veled? :)
2013. júl. 13. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!