Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves férfi vagyok, a barátnőm pedig 26 éves. Kb.2 éve vagyunk együtt. Normális ha már gyerekre vágyom?

Figyelt kérdés

Azt viszont hozzáteszem, hogy mind a ketten "hivatalos" helyen dolgozunk, és lakást, autó már megvan. Szóval szerintem anyagilag már "készen" álnánk.

Jah és mégvalami a barátnőm szüleim gyülölnek, de hogy miért azt önmaguk sem tudják, talán azért, mert az előző barátját "jobban" szerették.

Mondjuk én kb.18 éves korom óta vágyom családra. A barátnőm mondja, hogy várjunk még mert fital vagyok és hátha később máshogyan fogom gondolni a dolgokat.

2009. dec. 25. 11:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Igaza van, várjatok! Nem sértésképp mondom, de a 20 év körüli srácokban még fel fel lángol, hogy családot akarnak, mert pl otthon nem kaptak elég szeretetet, stb., de elég instabil (többszörös tapasztalat). Ha tényleg szeretitek egymást, akkor pár év múlva is szeretni fogjátok, és akkor hajrá :)
2009. dec. 25. 11:33
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

nem. csak a 26 éves barátnőd tudata hozza ezt elő belőled.

választhattál volna vmi korodbeli csajt...

2009. dec. 25. 11:49
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem mondhatom, hogy szeretetet nem kaptam. Ha még azt mondanám, hogy elkényeztetett voltam, és ezért nem tudhatom, hogy milyen megélni ebben a világban. A mai napig megkapom a szüleimtől a támogatást, mint anyagilag, mint fizikailag.
2009. dec. 25. 11:49
 4/18 A kérdező kommentje:
nem azért gondolom igy mert ő 26 éves. Én már kb. 18 éves koromban is családra vágytam, pedig akkor még ő nem is volt a színen. Nemtudom van ilyen?
2009. dec. 25. 11:51
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Látod, én 25 vagyok, és még a család gondolatától is írtózom. Miért érzed ezt?
2009. dec. 25. 12:16
 6/18 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék már úgy munkából haza érkezni, hogy otthon vár a kis gyerköcünk. A barátnőmet aki immár a menyasszonyom, mindennél jobban szeretem.
2009. dec. 25. 12:23
 7/18 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy ilyen is van, mint te.. :) Ha tényleg szeretnétek vágjatok bele, amúgy barátnőd csak azért nem szeretné mert még fiatalnak gondol?
2009. dec. 25. 12:59
 8/18 anonim ***** válasza:

teljesen normális és sok sikert:)

hasonló cipőben járunk:)

2009. dec. 25. 13:55
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen ő is nagyon szeret csak, hogy azt gondolja, hogy fiatal vagyok még, de előbb utobb beadja a derekát, mert ő is imádja a gyerekeket.
2009. dec. 25. 16:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy azért erőltetni sem akarom, mert neki kell azt megszülnie, persze majd melette állok és mindenben számíthat rám. Szerintem fél a szüléstől, de az első gyereknél tök természetes.
2009. dec. 25. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!