Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! őszintén kit választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! őszintén kit választanátok? 1:egy csúnyácska pasi 10/emberből 9 szerint csúnya, kicsit kövér viszont nagyon jó vele beszélgetni és biztonságot érzel amikor mellette vagy vagy

Figyelt kérdés
2:egy vékony, izmos fiút aki szép, de vele nem érzed azt a biztonságot amikor mellette vagy és beszélgetni sem olyan jó vele Nemet és kort légyszi
2009. dec. 24. 21:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

én egyiket sem :D

az h lehet vele beszélgetni és biztonságot nyújt az még nem ok nálam h össze is jöjjek vele. egy kapcsolat nemcsak ennyi. max jóbarátnak jólesz.

egy izmos vékony fiú sem alap arra h összejöjjek vele, ezsem jelent még semmit. ezeknél azért kicsit több kell h összejöjjek vkivel. inkább várok egy olyanra akiben több minden van ami nekem kell.

2009. dec. 24. 22:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
ja 24L voltam
2009. dec. 24. 22:40
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Én bármelyiket vállalnám - némi pénzért. njami-njami.

85 éves

Flavius atya

Szentgothárdi Cisztercita Apátság

2009. dec. 24. 22:44
 14/22 anonim válasza:
100%
szerintem lenyegtelen hogy csunya vagy kover vagy milyen,a lenyeg h neked megfelejen ne masnak es legyen koztetek bizalom es szeretet
2009. dec. 24. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
én 17 L vok és nálam még fontosabb a külsö mint a belső és ezt vállalom ... én a 2.-ra szavazok
2009. dec. 24. 23:20
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Annyira zavar, hogy a mai fiatalok úgy választanak fiút, hogy tetszen a társaságnak ahová be szeretnének illeszkedni és elfogadni a pasijával együtt!

Én személy szerint az első fiút választanám, mert ismerek olyat, aki kicsit duci, de áldott jó a szíve, viszont sokak szerint csúnya (pedig nem). A második viszont egy tipikus "selyemfiú"...na ezektől herótom van és frász kerülget tőlük... Csak gondoljatok bele, hogy védene meg ha megtámadnának az utcán? Csak állna ott mint f@sz a lagziban és nézne, hogy mi a pics@ van...

Őszintén leírtam a véleményem, lehet lepontozni...

22/L

2009. dec. 25. 00:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó fej, nem számít a külseje. 22/L
2009. dec. 25. 00:42
 18/22 anonim ***** válasza:

Egyiket sem.....

Na jó, ha mégis kellene választani, akkor az 1-est, mert szeretem a megbízható, kedves fiúkat, de:

az egy nagy szégyen, ha vki férfi létére tunya, hájas kövér!

Én lefogyasztanám, és fél v alatt kedves, biztonságot adó, de sportos párom lenne!

De ha valaki duci fiú,és nem akar fogyni-izmosodni-magára adni, még vannak hasonló duci lányok, akik szintén biztonágot keresnek!

2009. dec. 25. 18:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát, nyilván mindenki az elsőt választanáá..

Jó, de azért az sem mindegy, hogy mennyire kövér..

és most nekem senki se mondja, hogy a kinézet kicsit sem számít.Persze, nem az a legfontosabb, de azért mégis csak jelent valamit.

De így mindent összevetve, az elsőt választanám, mert nekem fontos, hogy biztonságot érezzek, ha vele vagyok.:-)

pusza.

14/L

2010. márc. 7. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:
22:09-nél a pont!:)
2010. márc. 7. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!