Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! őszintén kit választanátok? 1:egy csúnyácska pasi 10/emberből 9 szerint csúnya, kicsit kövér viszont nagyon jó vele beszélgetni és biztonságot érzel amikor mellette vagy vagy
én egyiket sem :D
az h lehet vele beszélgetni és biztonságot nyújt az még nem ok nálam h össze is jöjjek vele. egy kapcsolat nemcsak ennyi. max jóbarátnak jólesz.
egy izmos vékony fiú sem alap arra h összejöjjek vele, ezsem jelent még semmit. ezeknél azért kicsit több kell h összejöjjek vkivel. inkább várok egy olyanra akiben több minden van ami nekem kell.
Én bármelyiket vállalnám - némi pénzért. njami-njami.
85 éves
Flavius atya
Szentgothárdi Cisztercita Apátság
Annyira zavar, hogy a mai fiatalok úgy választanak fiút, hogy tetszen a társaságnak ahová be szeretnének illeszkedni és elfogadni a pasijával együtt!
Én személy szerint az első fiút választanám, mert ismerek olyat, aki kicsit duci, de áldott jó a szíve, viszont sokak szerint csúnya (pedig nem). A második viszont egy tipikus "selyemfiú"...na ezektől herótom van és frász kerülget tőlük... Csak gondoljatok bele, hogy védene meg ha megtámadnának az utcán? Csak állna ott mint f@sz a lagziban és nézne, hogy mi a pics@ van...
Őszintén leírtam a véleményem, lehet lepontozni...
22/L
Egyiket sem.....
Na jó, ha mégis kellene választani, akkor az 1-est, mert szeretem a megbízható, kedves fiúkat, de:
az egy nagy szégyen, ha vki férfi létére tunya, hájas kövér!
Én lefogyasztanám, és fél v alatt kedves, biztonságot adó, de sportos párom lenne!
De ha valaki duci fiú,és nem akar fogyni-izmosodni-magára adni, még vannak hasonló duci lányok, akik szintén biztonágot keresnek!
Hát, nyilván mindenki az elsőt választanáá..
Jó, de azért az sem mindegy, hogy mennyire kövér..
és most nekem senki se mondja, hogy a kinézet kicsit sem számít.Persze, nem az a legfontosabb, de azért mégis csak jelent valamit.
De így mindent összevetve, az elsőt választanám, mert nekem fontos, hogy biztonságot érezzek, ha vele vagyok.:-)
pusza.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!