Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mit akar elérni?

Figyelt kérdés
hogy 1 hónapja szakitottam bnőmmel elötte ment el a gyerek is amit ő akart a legjobban mert annyira szeretett engem mármint ezt mondta 2,5 évig voltunk együtt és most 1 hónap után más csávóval van és azt mondja ,h már őt szereti. Akit 3 hete ismer..Próbáltam én vele beszélni de még látni sem akar azt mondja..És én jöttem el tőle mikor szakitottunk egy hülyeségen.
2008. júl. 27. 13:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Ennyi idő alatt ő letudja zárni az egésszet??
2008. júl. 27. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem, de abból, amit írtál nekem az jött le, hogy te sem zártad még le ezt a dolgot. Ha te szakítottál, miért érdekel, hogy mit csinál és kivel?

Valószínűleg nagy törésként élte meg amikor elhagytad, éppen egy ilyen tragédia után, így most csak azért is meg akarja mutatni, hogy tud ő olyat találni, aki szereti. Minden szakítás után általános, hogy a felek nekiállnak vadul csajozni/pasizni, hogy megmutassák, ők is érnek valamit.

Ha ez a helyzet köztetek, lehet, hogy nem ártana összeülni és beszélgetni a lánnyal, semleges helyen, nyugodt hangon, hátha van még jövőtök együtt.

2008. júl. 27. 13:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy nem zártam le mert még imádom :( csak ha idegesek vagyunk mind a 2-en meggondolatlanul cselekszünk..:s
2008. júl. 27. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
most már elbasztad rendesen, és ilyet nem is szabad tenni egy nővel mikor elveszíti a magzatát amire régóta vágyott ráadásul. Tökéletesen jogosan leszűrte hogy nem érdemled meg őt, és valószínüleg már régebben is ismerte valahonnan a mostani fickót. Te meg maradandó sebet ejtettél a lelkén. Jobb lenne ha kivernéd őt a hülye fejedből. Én sosem lennék képes ilyen szituáció után elhagyni a párom. Csak sajnálni tudom őt is hogy nagy rá a valószínűség hogy már megint elkapkodva választott.
2008. júl. 27. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Na jó azért ez így nem jogos. 2és fél évet nem lehet ilyen hamar elfelejteni. Főleg ha ott lett volna egy baba is. És, hogy a srác ment el tőle??? és? Vannak ilyen kapcsolatok. Én is hetente 3szor ki akarom dobni a pasim, ő kb havonta engem, volt olyan én is berágtam és már az ágyamat is szétszedettem vele, hogy akkor elköltözöm a bnőmhöz, és ő is pakolta már össze a cuccát és ment el. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást, hanem, hogy elég hirtelen emberek vagyunk, főleg én (meg elég harcias is). De ha igazán szeretitek egymást, akkor nem az az első, hogy a másik fél bepasizik. Mi is megtehettük volna, de két napot sem bírtunk egymás nélkül, így továbbra is együtt vagyunk. Azt gondolom, ha valaki szereti a másikat, és elhagyják, akkor azért csak bánkódik normális esetben. Ha meg egyből lett valaki más az életében, akkor nem is szeretett igazán. Szerintem. Vagy hazugság, hogy szereti, és csak azt akarja, hogy szenvedj!
2008. júl. 27. 19:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Még soha nemvolt ilyen nem is néztem volna el neki...mindig másnap már felhivott most nemtedte ezért 1 hét után én hivtam fel..nemtudom a nőket megérteni. háth..csak azt tudom ,hogy hiába dolgozom,bulizom,nőkkel próbálok beszélgetni nem megy mert ő jár a fejembe de ő simán ezt csinálja.. köszi a választ! a második válaszolónak meg csak annyit szeretnék mondani ,hogy te is lehetsz ilyen helyzetbe nemkívánom neked mert az ellenségeimnek nem kivánnám ,hogy remegve ébredjen hajnalban mert az jár a fejébe ,hogy akiért oda adná az életét most más ölelget.
2008. júl. 27. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:
nemtette így akartam leírni csak fáradt vok nem alszom egy ideje meg ittas is egy picit srry
2008. júl. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!