Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel elérni? Véleményetek?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel egy kerületben lakunk megkeresett iwiwen, emaileztünk smseztünk. Aztán egyszer csak nem válaszolt, rá egy hónapra ismét felkeresett mikor már elfelejtettem. Jókat smseztünk esténkét, előkerültek a komoly érzelmes témák, majd a szex felé terelődtek az smseink. És egyszer csak nem válaszolt többet. Ennek már 3 napja. És nem reagál semmire. Bőven 30 felett van, én 27 vagyok tetszik nekem, barátnője nincs és évek óta nem is volt, talán komoly soha, nem is az a tipikus csélcsap nőcsábász. Elmondta hogy azért nincs neki senkije mert a munka melett nem fér bele az életébe. De 35 évesen azért már csak akar valami komoly kapcsolatot nem? Vagy egyáltalán minek keresett meg? Mit tegyek? Annyira rosszul esik, hogy nem ír, olyan űr van bennem. Szerelmes nem lehetek ,de akkor sem tudom kiverni a fejemből :( Mit kéne tennem?2011. aug. 1. 13:13
1/13 anonim válasza:
Egy nyomorék aki csak neten szájhős meg telefonon amúgy meg egy selejt 40 éves szűz f@szfej.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ha nekem kell ez a negyven éves szűz f@szfej??? :(
2011. aug. 1. 13:17
4/13 anonim válasza:
hívd fel. lehet hogyha ilyen munka-mániás, akkor azért szívódik fel néha, mert sok a meló. hívd fel, találkozzatok, beszélgessetek:)
5/13 A kérdező kommentje:
2 nap dolgozik egy másik városba és két nap otthon van. szóval most épp nem dolgozik, hívtam ís egyik este mikor dolgozott, azt mondta majd ír, de nem tette :(
Én sem vagyok bátor, sokat csalódtam. Az a baj, hogy túlságosan beleélem magam a dolgokba és utánna rossz visszatérni a valóságba.
2011. aug. 1. 13:44
6/13 A kérdező kommentje:
Komolyan nem bírom már. Péntek óta alig eszem, akarom ezt a srácot, de nem tudom mit tegyek. Már írni sem merek neki :(
2011. aug. 1. 14:13
7/13 A kérdező kommentje:
sehol egy tanács???
2011. aug. 1. 14:42
8/13 anonim válasza:
Szerintem hagyd a francba..komolyan. Ha megont felbukkan, akkor Te szívódj fel. Ha akarod is őt, akkor is tartsd magad távol tőle. Erre felfigyel. Ez általában minden pasinál beválik. Ne mutasd h annyira akarod, még ha ez így is van. Majd észre veszi és lép. Ha nem akkor próbáld meg elfelejteni, mert nem akart téged igazán.
9/13 A kérdező kommentje:
Azóta sincs semmi változás, ha az utcán találkozunk, bámul rám.... Én egyszerűen nem értem... :( Kell nekem.... :(
2011. szept. 5. 13:04
10/13 anonim válasza:
Lehet, h nem tudja mit akar. Én a helyedben elhívnám valahová. Lehet, h nincs önbizalma. Én is 34 vagyok és már a számát sem tudom, hogy hányszor csesztek át, én is nehezen nyílok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!