Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akar ezzel elérni? Vélemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ezzel elérni? Véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel egy kerületben lakunk megkeresett iwiwen, emaileztünk smseztünk. Aztán egyszer csak nem válaszolt, rá egy hónapra ismét felkeresett mikor már elfelejtettem. Jókat smseztünk esténkét, előkerültek a komoly érzelmes témák, majd a szex felé terelődtek az smseink. És egyszer csak nem válaszolt többet. Ennek már 3 napja. És nem reagál semmire. Bőven 30 felett van, én 27 vagyok tetszik nekem, barátnője nincs és évek óta nem is volt, talán komoly soha, nem is az a tipikus csélcsap nőcsábász. Elmondta hogy azért nincs neki senkije mert a munka melett nem fér bele az életébe. De 35 évesen azért már csak akar valami komoly kapcsolatot nem? Vagy egyáltalán minek keresett meg? Mit tegyek? Annyira rosszul esik, hogy nem ír, olyan űr van bennem. Szerelmes nem lehetek ,de akkor sem tudom kiverni a fejemből :( Mit kéne tennem?
2011. aug. 1. 13:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már írtam neki párszor azóta... Nem zaklátésképp, néhány hét mindig volt az sms-eim közt. De nem válaszol. Volt már, hogy kihívtam este, mert feléjük járok futni, és gondoltam miután végzek beszélgethetnénk, erre sem jött válasz.
2011. szept. 5. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem párhuzamosan veled, még fűzögetett egy másik lányt is. Játszadozik veletek valószinű, mikor melyikre van kedve. Azért mert 35 éves, még nem jelenti, hogy komoly kapcsolatra vágyik sajnos. Sokan még 60 évesen is a farkuk után mennek.

Szerintem félreismerted, sms-ekből, meg levelzésből nem lehet megállapitani, hogy nőcsábász valaki, avagy sem. Én is ismerkedtem neten, jól indult az egész, bele is habarodtam, aztán meg kiderült egy hónap járás után, hogy pszichopata. Kevésen múlott, hogy nem fojtott meg egy kitörése alkalmával. Még három hét alatt sem sikerült kiismernem, ennyire..

Én a helyedben biztosan igyekeznék minél előbb elfelejteni. Aki igazán akar tőled valamit, az főleg igy az elején nem szivódik fel három napra. Egy komolytalan f*sz, aki esetlegesen ráérzett arra, hogy Neked szeretethiányod van és gondolja, úgyis vársz rá, majd folytatódhatnak az sms-ezések, mikor kedve lesz.

Ennél Te többet érdemelsz és minden értelemesebb nő. Ne hagyd magad megalázni.

26/L

2011. szept. 5. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
bocsi, de ha ennyire nem reagál az üzenetekre, hívásokra, akkor nem érdekled.
2011. szept. 7. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!