Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel elérni? Véleményetek?
Szerintem párhuzamosan veled, még fűzögetett egy másik lányt is. Játszadozik veletek valószinű, mikor melyikre van kedve. Azért mert 35 éves, még nem jelenti, hogy komoly kapcsolatra vágyik sajnos. Sokan még 60 évesen is a farkuk után mennek.
Szerintem félreismerted, sms-ekből, meg levelzésből nem lehet megállapitani, hogy nőcsábász valaki, avagy sem. Én is ismerkedtem neten, jól indult az egész, bele is habarodtam, aztán meg kiderült egy hónap járás után, hogy pszichopata. Kevésen múlott, hogy nem fojtott meg egy kitörése alkalmával. Még három hét alatt sem sikerült kiismernem, ennyire..
Én a helyedben biztosan igyekeznék minél előbb elfelejteni. Aki igazán akar tőled valamit, az főleg igy az elején nem szivódik fel három napra. Egy komolytalan f*sz, aki esetlegesen ráérzett arra, hogy Neked szeretethiányod van és gondolja, úgyis vársz rá, majd folytatódhatnak az sms-ezések, mikor kedve lesz.
Ennél Te többet érdemelsz és minden értelemesebb nő. Ne hagyd magad megalázni.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!