Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat elérni ezzel vagy ennek mi értelme?
a barátommal 8 hónapja vagyunk együtt nagyon szép kapcsolatunk volt majd hirtelen 2 napja megváltozott minden...sokat vitázunk pl azon h nem beszélgetünk soha ezt elmondtam neki h nem csak a szexből meg a hülyéskedésből áll egy kapcsolat...de ő azt mondta h azért mert kibeszélem a hugommal erre mondtam h nem kibeszélem hanem a hugommal beszélem meg azt amit vele kéne ...mert h ez neki igy jó...hát nem tudom mit csináljak...meg apróságokon ...nagyon szeretem de félek...télleg tökéletes kapcsolatunk volt majd hirtelen mindennek vége szakadt és felváltotta vmi más.mit tennétek a helyemben?
17L 24F
kérd hogy változtasson valamennyire a hozzáállásán....ha nem akar és nem teszi akkor csak magára gondol....és már csak megszokásból és/vagy csak a szex miatt van veled.
próbáld meg fokozatosan megváltoztatni és persze te is engedj az elvárásaidból......így talán még helyre lehet hozni a dolgokat.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!