Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Mi a véleményetek?
Úgy érzed boldog vagy, megtaláltad azt, akit igazán szeretsz. Harmonikus lenne a kapcsolat. Lenne...
Már egy ideje ismeritek egymást, azonban kiderül egy kissé kényes dolog...ugyanis kiderül, hogy a fiú impotens. Mit tennétek? Vele maradnátok? Vagy úgymond "menekülnétek"?
Hozzátenném, ez nem velem történik, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, de bárkivel megeshet. :)
A gonosz megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi, köszönöm.:)
Menekülni? Egy betegség miatt, amiről nem tehet?
Ha valaki szeret, így is fog.
Ne aggódj. :)
Orvos által igazoltan impotens?
Mert ha nem akkor lehet a lánnyal van gond... márhogy a pasi nem vonzódik hozzá...
Jaj, félreértés ne essék. 17 éves lány vagyok, és csak szimplán érdekel a dolog ezzel kapcsolatban, hogy kinek mi a véleménye.:)
Szerencsére ez nem velem történik, csak egy életből vett példára lettem volna kíváncsi, hogy ti hogy gondolkodtok erről.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!