Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kakukktojás13 kérdése:
"Akinek egyszer kellettél, annak mindig is kelleni fogsz. " Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 13:26
1/12 anonim válasza:
Hülyeség. Én csalódtam akkorát nőben, akikbe szerelmes voltam, hogy soha többé nem kellenének. Persze ez mindkét
nemre igaz, gondolom a nők is így vannak vele.
2/12 anonim válasza:
Biztos sokaknak jól esik ezt hinni, de nem igaz.
3/12 anonim válasza:
Gondolom te vagy a szenvedő fél, ezért bocs, ha elszomorítalak, de ez BAROMSÁG!
4/12 anonim válasza:
elég csak magadból kiindulni: hány exed van olyan, akivel bármikor összejönnél megint? én konkrétan egyet sem tudok mondani, és ebbe beletartozik az összes halálosan szerelmes voltam/első nagy szerelmem/minden hasonló érzelmi kirobbanással járó kapcsolatom. okkal lett vége, és bár egyszer szerettem, annak már vége van, és nem is mindig én voltam a szakító fél.
6/12 anonim válasza:
Na ez nem igaz! Az exembe olyan szerelmes voltam, mint az ágyú, a világon mindent megtettem érte, de akkorát csalódtam 7 év után, hogy a nyakamat tortem, amikor lezuhantam a foldre. Az életben tobbé nem mennék vissza hozzá soha, látni sem akarom tobbet! 34N
7/12 anonim válasza:
Nem igaz.
Nekem is van olyan exem, akivel soha az életbe többet össze nem állnék. Mivel kiismertem, rájöttem, hogy milyen ember is valójában és most már nem kéne.
8/12 anonim válasza:
ez nem igaz szerintem sem. gondolj bele abba, hogy akinek 16 évesen, kamasz fejjel, kiforratlan személyiséggel kellettél, lehet, hogy 26 évesen sírva menekülne tőled és fordítva. mindenki változik.
9/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy igaz lenne. Persze van kivétel, mindig van. Annyi igazságot látok talán benne, hogy ha valaki nagyon tetszik, azzal az idő múlásával, pl. 1-2 év múlva is simán lefeküdnél, mert annyira bejön. A vágy nem múlik, max enyhül. Az már más tészta, ha valakiben csalódik az ember. Természetes, hogy utána már nem igazán kell neki az illető...Kiábrándul belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!