Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, aki hotelekben lakik (4-5*), folyton költözik, és így képzeli el a jövőt is? (mármint a párjával hotelben élne)
Szerintem egy normális lelkületű ember szereti, ha a saját környezete veszi körül, szeret bizonyos fokú állandóságot.
Aki hotelekben lakik, az egyrészt őrült sok pénzt kidob az ablakon, valami furcsa ok miatt. Szerintem ez valami lelki zavar: ne tud kötődni, nem bírja az állandó dolgokat.
Nyilván aki hotelben lakik, annak soha nem lesz gyereke.
És igen, valószínűleg a nőket is cserélgeti.
Nekem is van ilyen ismerősöm....vagyonos ember, de nem maga kereste meg a pénzét...nagyon sokat örökölt.
Utálja a kötöttségeket...nem tervez előre semmit...kizárólag a mának él!! Ha megkérdezed Tőle mit csinál a jövő héten...azt mondja, hogy még nem tudja...amihez éppen kedve van!!!
Ezek az emberek fizikailag soha nem magányosak (lelkileg attól még lehetnek)...ha akarnak valamit csak fogják a telefont és felhívják a kellő embert...mindent megkapnak amíg ki tudják fizetni!!! Tartós kapcsolatra szerintem nem vágynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!