Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kakukktojás13 kérdése:
"Akinek egyszer kellettél, annak mindig is kelleni fogsz. " Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 13:26
11/12 A kérdező kommentje:
A helyzet a következő: én basztam el, aztán próbáltam helyrehozni, de nem sikerült.Sok mindent megtettem érte, nagyon szerettem. Régen nem láttam, de a két nappal ezelőtti bulin igen, fura volt és megint előjött bennem ez az egész. Tudjátok olyan volt ez, amikor fordul a kocka. Mikor itt van, nem kell, amikor elmegy kéne.Túl vagyok rajta, de ha úgy alakulna talán belemennék (persze ez biztos nem fordulna elő, nincs ekkora szerencsém:)
2014. ápr. 20. 23:32
12/12 anonim válasza:
nekem van exem,akivel szakitas utan is kavartam,de igy hogy teltek az evek egyikhez se mennek vissza. nem reg leptem ki 9 eves kapcsolatbol.es semmi penzert nem mennek vissza hozza,nem vonzodom hozza egyaltalan mar, akkorat csalodtam benne,mint meg senkibe. a folytonos csalodasok.pedig a gyerekem apja. De aoha nem akarnam mar ot.
Fiatalabb voltam mindig zt hittem hogy azert lepek ki egy kapcsolatbol mert megcsalnak,csak az amit lehetetlen megoldani.de nem igy van. megcsalas nelkul is vannak nem megoldhato dolgok,es ha csalodsz akkor vegkepp feladod.
Ex azert ex , mert nem mukodott. ha valami nem mukodik,felesleges eroltetni. akkor nem ment, most se menne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!