Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Mit illik ilyenkor?
Nemsokára ott alszom a barátomnál. Ez lesz az első ilyen alkalom, mármint a kapcsolatunkban, de nekem is. Mert sosem voltam még így sráccal. Ő 19 éves, én 16 vagyok.
Szeretném kényeztetni valamivel (nem szexre gondolok) bármire amit ilyenkor jól esik egy srácnak, és így elsőre nem túl sok.
Ő pl. masszázsra is vágyik... de azt is nagyon jól szeretném,...
Masszázs ebben az esetben jó ötlet. :) Egy finom masszázsolajjal, gyertyafénnyel tökéletes élmény lehet a barátod számára. :) Gyúrd meg erősen a vállait, a hátát (semmiképp ne a gerincet, kizárólag mellette!), illetve az erősebb mozdulatokat váltogasd érzéki, lágy simogatásokkal. Imádni fogja. :)
Aztán, ha esetleg mersz továbblépni, akkor jöhet egy kis kézimunka, vagy orál. :P
öö. 16 évesen első alkalommal még nem feltétlen kell se kézimunka, se orál, ha nem szeretnéd húdenagyon. szerintem. ... ... ...
de a masszázs az édes, csak a legtöbben úgy gondolják, hogy abból bizony osztán itten szex lesz.
Köszi a masszázsos tippet, ki is próbálom rajta:)
És ilyen masszázsolajat hol tudok venni??? És kb. mennyibe kerülhet???
01:39-es vagyok. Igazság szerint nekem még sose kellett masszázsolajat vennem, mert mindig kaptam. :D
De egyébként lehetséges, hogy DM és hasonló boltokban is lehet venni, de ezt nem mondom biztosra. Szexboltokban (pláne az igényesebbekben) lehet venni, és talán olyan 1000.- körüli áron mozognak (van persze drágább is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!