Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felelhetnék meg a férfiaknak? Én miért nem vagyok jó valakinek?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány pasival voltam együtt soha senkinek nem tudtam megfelelni, de nem tudom miért. Volt már olyan hogy randiztam valakivel, annyira mondta hogy milyen jól érzi magát velem, meg is csókolt a randi végén, utána még sem keresett. Pedig kedves voltam vele, jól elbeszélgettünk. De volt már olyan hogy jártam egy pasival, és utána ő sem keresett egy idő után, pedig minden rendben volt köztünk. Nem tudom mi lehet a probléma. Talán az hogy nincs önbizalmam, vagy hogy csendes vagyok?2014. ápr. 26. 12:37
21/21 anonim válasza:
Hány éves vagy?Tudom nem illik de ide lehet!Ha velem találkoznál az örök élmény lenne,nem 3 órás bla.bla.:)Mellettem mindenki szakad a röhögéstől!Még a fapofájú dokik is mikor bent feküdtem egy hétig.Az ápoló nők meg alibiből éjjel felkeltettek,hogy nem jön be a net.:).Ám legyen bejátszottam a hülye gyereket,mert tudtam hogy le van korlátozva...Semmi humort visz bele egyik se?Akkor az már egy döglött kapcsolatnak indul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!