Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felelhetnék meg a férfiaknak? Én miért nem vagyok jó valakinek?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány pasival voltam együtt soha senkinek nem tudtam megfelelni, de nem tudom miért. Volt már olyan hogy randiztam valakivel, annyira mondta hogy milyen jól érzi magát velem, meg is csókolt a randi végén, utána még sem keresett. Pedig kedves voltam vele, jól elbeszélgettünk. De volt már olyan hogy jártam egy pasival, és utána ő sem keresett egy idő után, pedig minden rendben volt köztünk. Nem tudom mi lehet a probléma. Talán az hogy nincs önbizalmam, vagy hogy csendes vagyok?2014. ápr. 26. 12:37
11/21 anonim válasza:
Arra akartam célozni,hogy ne legyetek unalmasak egymásnak!Viccelődjetek a semmin is!Mert ez olyan lexikális párkapcsolat szitu,hogy ez valahol meg van írva és ezt így kell csinálni!Érted a lényegét?
12/21 anonim válasza:
Talán nem kellene megfelelni nekik és nem kellene smárolni velük első randin.
13/21 A kérdező kommentje:
De nem most találkoztunk először, csak most hívott el randira.
2014. ápr. 26. 17:27
14/21 anonim válasza:
Lehetnél kicsit nyíltabb is, úgy mindenki felé... kérdeztem pl, hogy mikről szoktatok beszélni, te erre rávágtad, hogy erre nem válaszolsz. Ez egy teljesen anoním oldal, lövése nincs senkinek, hogy ki vagy... viszont eléggé számít, hogy mikről beszélgetsz valakivel. Velem volt olyan, hogy rohadtul bejött egy csaj, de állandóan olyan témákról beszélt, amik engem nem érdekelnek, és nem vette észre, hogy rohadtul untat. Persze, nem akartam megbántani, és azt mondtam, hogy jól éreztem magam, de nyilván nem volt második találka.
15/21 A kérdező kommentje:
Hétköznapi dolgokról beszéltünk pl. hogy hol dolgozik, mit csinál szabadidejében.
2014. ápr. 26. 17:37
16/21 anonim válasza:
Ez a baj. Az első 5-10 perc alatt tovább kell lépni ezeken az általános témákon, és kell találni valami közös érdeklődést. Autók, motorok, politika, Csernobil, eltűnt maláj repülő, pingvinek nemi élete, bármi, csak ne olyan téma legyen, amit két régi ismerős elsőként állna neki kivesézni. Az ilyen randi sajnos, akárhogy is vesszük, unalmas.
17/21 A kérdező kommentje:
Persze másról is beszéltünk.
2014. ápr. 26. 17:43
18/21 anonim válasza:
Meg szoktátok találni a közös témát? Mekkora időtartamú szokott lenni egy átlagos randid?
19/21 A kérdező kommentje:
Igen megszoktuk találni. Kb olyan 3 óra.
2014. ápr. 26. 17:46
20/21 anonim válasza:
Hát... akkor nem tudom. Gyökereket fogsz ki, ezek szerint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!