Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felelhetnék meg a férfiaknak? Én miért nem vagyok jó valakinek?

Figyelt kérdés
Eddig akárhány pasival voltam együtt soha senkinek nem tudtam megfelelni, de nem tudom miért. Volt már olyan hogy randiztam valakivel, annyira mondta hogy milyen jól érzi magát velem, meg is csókolt a randi végén, utána még sem keresett. Pedig kedves voltam vele, jól elbeszélgettünk. De volt már olyan hogy jártam egy pasival, és utána ő sem keresett egy idő után, pedig minden rendben volt köztünk. Nem tudom mi lehet a probléma. Talán az hogy nincs önbizalmam, vagy hogy csendes vagyok?
2014. ápr. 26. 12:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ebben a történetben szerintem nem te vagy a hibás.
2014. ápr. 26. 12:39
 2/21 anonim ***** válasza:
Kezdeményeztél te is? Mert egy idő után unalmas, ha állandóan csak én ölelem át az illető lányt, én simogatom meg, stb. azért egy kis viszonzás sose árt :) Az, hogy kevés önbizalmad van, nem hiszem, hogy befolyásolta a történetet, az, hogy csendes vagy, és ezek szerint szerény, engen pont, hogy arra ösztönözne, hogy keresselek, és sokat legyünk együtt. Másképp nem is tudnálak elfogadtatni magaddal :)
2014. ápr. 26. 12:45
 3/21 A kérdező kommentje:
Vagy talán bunkóbbnak kellene lennem? Mert a kedvesség eddig nem jött be nálam. Manapság már nem a jókislányok találnak jobban párkapcsolatot.
2014. ápr. 26. 12:50
 4/21 A kérdező kommentje:
Amúgy igen én is kezdeményeztem.
2014. ápr. 26. 12:51
 5/21 anonim ***** válasza:

1.) hogy nézel ki?

2.) milyen pasikkal ismerkedsz

3.) hol?

4.) mikről beszélgettek?

5.) mi a foglalkozásod?

2014. ápr. 26. 12:59
 6/21 A kérdező kommentje:

1. Átlagosan nézek ki de képet nem küldök

2. Átlagos kinézetű pasikkal

3. Mikor hol találkoztam pasikkal pl. pizzéria

4. Ezt nem fogom leírni

2014. ápr. 26. 13:05
 7/21 anonim ***** válasza:

Maradj mindenképp kedves, ne állj be a sorba, ha egy tanácsot elfogadsz :)

(2-es válaszoló)

2014. ápr. 26. 13:23
 8/21 A kérdező kommentje:
Hát a kedvességgel se sokra mentem eddig. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 26. 13:33
 9/21 anonim ***** válasza:
Bocs!"3. Mikor hol találkoztam pasikkal pl. pizzéria".Ez a kulcsmondatod!Túl sokat randiztál vaktában,és dőlnek a szép szavak,te meg ezt untad meg!Egyszer voltam én is ilyen vakrandin,de meglepetésekkel dobtam fel,full extra csaj volt.Elmentünk a vendéglő felé,igen ám de egy éles kanyar és a vendéglő alatti kocsmába vittem:).Már a neten balhéztunk,de nagyon meg akart ismerni!Hát jó!Kértem 2 sört megkérdezem te mit iszol,mert előtte a neten kiszedtem belőle,hogy szereti-e?Szakadt a röhögéstől mert ez nem egy átlagos "hú de szép vagy" randi volt neki!Vissza válaszolt hogy majd a végén elmondja mit kér!Az volt a számla:)!Kifizette,na de én meg ugyanannyi borravalót adtam,mint amennyibe került!Egy szép udvarlás nem hagyta el a számat!Se egy kóró semmi!Így,mikor elbúcsúztunk csak kézfogás volt a részemről.Ám de ez is meglepte mert elindultam hazafelé,és jött utánam,hogy most akkor mi van?Mi legyen?Nem kérted el a számom így ez van!Naná,hogy ő kérte el az enyém:)!Mert ez tényleg egy bomba csaj,de ilyet még nem látott!Majd egy évig ment ez a verseny,a rivalizálás,hogy ki okoz nagyobb meglepetést a másiknak!Iszonyú jól éreztük magunkat!Pl:mondom elugrok hozok egy két sört az esti meccsre,neked is kell?Kérlek ne menj el,inkább hozd be légyszi a kocsiból az ásvány vizet,na ja ott volt egy tálca sör:)!
2014. ápr. 26. 14:14
 10/21 A kérdező kommentje:
Ennek az utolsó hozzászólásnak abszolút semmi értelme nem volt.
2014. ápr. 26. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!