Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha sem lesz barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha sem lesz barátnőm ha nagyon ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még barátnőm, de a külsőm miatt gondolom nem is lesz. Ápolt vagyok és divatosan öltözködöm, ezek mellett még a frizurámon is változtattam, de mind hiába... A lányok folyamatosan visszautasítanak a rossz genetikai adottságaim miatt, amit semmivel sem tudok kompenzálni.. Ha ez számít valamit kedves vagyok, udvarias, őszinte..

A személyiségem sok lánynak bejön sokan mondták már, hogy aranyos vagyok, de csak barátként könyveltek el innen tudom, hogy a külsőmmel van a gond.. :( 17/F

2014. ápr. 25. 19:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha normálisan tudsz velük beszélgetni, és megértő vagy, érdeklődő, ne soroljam már, akkor nem.

Ha azzal kezded hogy csádugunk? akkor persze hogy el.

2014. ápr. 25. 20:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ronda férfi hiába kedves, megértő, figyelmes úgy sem állnak vele szóba a lányok.
2014. ápr. 25. 20:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Tegyetek már egy próbát istenem.

Barátkozzatok, ne nyomuljatok...

2014. ápr. 25. 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha van elég pénzed és valami jó sportkocsid, akkor bármennyi csajod lehet.

Ha nincs,akkor egy se.

Azonkívül meg ronda lánynak se kell ronda pasi mert hát "ha a Tiffanynak lehet jóképű pasija, nekem is olyan kell", szóval 20:11 érvelése itt bukott meg.

2014. ápr. 26. 13:21
 15/20 anonim válasza:
Lesz de elégedj meg egy nem túl szép lánnyal is, a nagyon szépek mindenkinek bejönnek! Lehet most is van olyan lány akinek tetszel, de te észre sem veszed őt! És hidd el vannak olyan lányok akiknek nem a külső a legfontosabb.
2014. ápr. 26. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:

tehát nem vagy egy szépfiú - ez nem gond

ápolt vagy - ez alap elvárás mindenkinél

divatosan öltözködsz - ez annyit jelent hogy ugyanolyan divatmajom akarsz lenni mint a többi birka, grat

frizura - van 1 tippem hogy milyen hajad van... ugyanaz mint az előző...

kedves,udvarias,őszinte - ez jó, csak ha túlzásba esel akkor az már nem valami férfias, pl a "határozott" szót nem irtad, pedig az is jó lenne

egy tippem van, törődj magaddal... tanulj, zenélj, eddz, tökmindegy csak olyasmit csinálj amivel fejlődsz és előnyödre van, ne a gép előtt ülj, ne ábrándozz mert akkor csak csalódsz, ne foglalkozz az ismerkedéssel csak annyit ha hirtelen meglátsz egy aranyos lányt a buszon akkor menj oda és kész...foglalkozz magaddal és össze fog jönni előbb-utóbb

2014. szept. 29. 21:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gond, sőt. Így sokkal mélyebb, tartalmasabb párkapcsolataid lesznek, mint a felszínes, külső alapján választóknak. Nekem elhiheted - világ életemben csúnya voltam, legalább 60kg felesleggel. 12 éve boldog párkapcsolatban élek egy igazán felső kategóriás párral, akinek csak én kellek, nekem meg csak Ő. De előtte is csak tartalmas, hosszú kapcsolataim voltak.

A te korosztályod még nagyon kicsi EQ-val rendelkezik, de 30 felett már érettebbek lesznek az emberek.

Türelem, nem maradsz le semmiről. :)

2014. nov. 29. 21:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Igaza van a 16-os hozzászólónak - foglalkozz inkább magaddal, ne a problémával, akkor nem lesz gond.
2014. nov. 29. 22:06
 19/20 anonim ***** válasza:

De lehet, ha pénzes vagy.

Ha pénzed sincs és jóképű sem vagy, akkor esélytelen a dolog. Még az átlagosonak se jut egy csaj se.

2015. jún. 30. 03:49
 20/20 anonim ***** válasza:

ne nagyon számíts rá

hacsak nem vagy tele pénzzel, esélytelen a dolog

hiába vannak belső értékeid, hiába vagy jó humorú vagy intelligens, ha külsőre nem jössz be a nőknek, csak kosarakat fogsz kapni

ha van nálad jobb is, naná hogy azt fogják választani, és még jól ki is magyarázzák...

hagyd a fenébe, egyik se ér meg annyit amennyit kínlódni kell velük...

2018. aug. 22. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!