Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távolság ellenére megpróbálnátok?
Figyelt kérdés
Egy közös ismerősünk által elkezdtem csevegni egy lánnyal interneten. Konkrétan a lány figyelt fel rám, az ismerősünk pedig győzködött, hogy vegyem fel vele a kapcsolatot. Megtettem és az azóta eltelt 2 hétben minden nap órákat csetelünk és már várjuk a következő napot. Nagy az összhang, nekem nagyon szimpatikus, én is neki. Szóba került már a távkapcsolat, ő el tudná fogadni, én először azon az állásponton voltam, hogy nem menne. Ahogy telnek a napok, egyre jobban érzem, hogy el tudnám fogadni az ezzel járó nehézségeket, azaz részemről is működhetne, még ha heti 2 napnál többet nyárig nem is tudnék vele lenni.
Mit gondoltok, egy még kialakulóban lévő kapcsolatnál működhet a távkapcsolat?
F
2014. ápr. 25. 14:14
1/7 anonim válasza:
Persze,simán :)
Amíg nem próbálod nem tudod sikerülhet-e vagy sem.
2014. ápr. 25. 14:16
2/7 anonim válasza:
heti 2 nap, én még annak is örülnék
2014. ápr. 25. 14:20
3/7 pszi1984 válasza:
Szia. Nagyon kényes a kérdésed.... Mert ez csak kettőtökön múlik. Személy szerint én jó és rossz példát is tudok mondani a közvetlen környezetemből... Egyet tudok Neked ajánlani. Próbáld meg... s ha nem megy... akkor legalább tudod, s nem más emberek tanácsára, hanem a saját példádból, de akkor még az elején meg kell beszélnetek, ha lehetetlennek látod a kapcsolat komolyabb kialakulását a távolság miatt. Ugyanis, nem tudhatjuk mekkora az összhang.. Milyen kötődés tud kialakulni kettőtök között. mennyire tudtok várni egymásra, s nem keresgéltek közben mást. Rengeteg összetevője van egy jó kapcsolatnak, ha egymás mellett él két ember, nem hogy akkor, amikor nagyobb távolság is bonyolítja kettejük kapcsolatát.
2014. ápr. 25. 14:21
4/7 anonim válasza:
a mienk úgy indult. már az elején volt, h hetente csk 1-2 napokat találkoztunk. de jól birjuk :D
2014. ápr. 25. 14:23
5/7 anonim válasza:
Én is távkapcsolatban vagyok, nálunk is úgy van, hogy péntek délután érek oda, aztán hétfőn hajnalban (fél 6kor) megyek el. A vonat másfél, a busz fél óra kb, de már lassan másfél éve tart, és minket nem zavar, működik. : )
2014. ápr. 25. 14:26
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy érzem meg kell próbálnom, mert nagyon ritka az olyan lány mint amilyennek őt megismertem. De egy kicsit félek is. Inkább nagyon :) Ha úgy alakulna belevágunk és megvan a kémia, én valahogy kibírnám, hogy nem ölelhetem minden nap, kérdezhetem meg milyen napja volt, simogathatom meg a haját vagy dicsérhetem meg milyen jól néz ki. Ezek mind nagyon hiányoznának hétköznap, de túlélném. A hűségem pedig lekörözi Ned Starkét (Havas Jont most felejtsük el :) ). Benne sem kételkednék, másképp nem is törném a fejem egy kapcsolaton vele. Viszont féltem, mert bár ő azt mondta, elviselné a távolságot ha működe kettőnk között, de azért biztos nehéz lenne neki és azt sem akarom, hogy emiatt rosszul érezze magát ha pl. látja az utcán, mások hogyan ölelkeznek össze a párjukkal.
2014. ápr. 25. 14:35
7/7 anonim válasza:
heti 2 nap?:o az rengeteg, én nekem enyi bőven elég lenne, sőt én lennék a legboldogabb. sajnos most heti 1 nap sincs és barátnőm sincs :/ 22/f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!