Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megy a felejtés? Miért van mindig a gondolataimban?
Szia!
Nekem is volt egy távkapcsolatom, tehát a barátod hiába alapozik arra, h "nem lenne a kötés meg" mert de igen! Sőt sokkal jobban.. (csak az én kapcsolatokban, kb. 205 km volt). De nagyon szerettük egymást. Velem tavaly márciusban szakított, és ő már tovább lépet, nem szeret, nem gondol rám. És én ettől minden nap elkeseredetten ébredek, fekszek és élek is. (a legrosszabb, h én nekem végig kellett néznem, h ő nélkülem is boldog ) Már több mint, egy éve elhagyott de még mindig szeretem őt, nekem sajnos nem jöttek be ezek a "gondold át, érts meg, felejtsd el, fuss, foglald le magad". A gondolataim és a szívem még mindig csak az ővé. Nem tudom, talán nagy kijelentés. De ne várj segítséget senkitől, mert nem tudnak adni olyan hasznos tanácsot amitől helyre jönnél. Tudom, mert már pszichológusnál is jártam emiatt. Talán az idő, az segít .. De, hogy mennyi. Azt nem tudom. Remélem, hogy jobb lesz minden mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!