Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SÜRGŐŐŐŐS! A párom ok nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SÜRGŐŐŐŐS! A párom ok nélkül veszekszik velem, engem hibáztat olyan dolgokér amiben nem én vagyok a hibás! Mit tegyek? BŐVEBBEN LENT.

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt, és sokszor ok nélkül megbánt (bekattan úgymond..)és emiatt nagyon szenvedek. Már a barátaim azt tanácsolják hagyjam el emiatt vagy beszéljük meg.. de megbeszélni nem tudjuk.. mert vele nem lehet.. nem látja be ha nekem van igazam.. pedig már nem vagyunk tinik.. 25 vagyok ő 28.. amugy komoly fiú, és sok mindent megtudunk beszélni, de ez a téma tabu.. mondok példát is : ő elmegy szó nélkül szorakozni a haverjaival, és annyira nem méltat h szoljon h ne aggodjak h merre van. és ha rákérdezek h hol volt este, akkor már ez féltékenykedés.. pedig elengedem nem erről van szó csak szoljon legalább...de azt viszont tudom h szeret. és hogy fontos vagyok neki.. nem is csal meg. más probléma nincs.. mit tegyek? és bocsi ha kicsit értelmetlen a szöveg.. a kérdés.. csak annyira zaklatott vagyok most is :S főleg igy ünnep előtt megint "bealakitott"
2009. dec. 23. 15:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Kérhetnénk még pár esetet?
2009. dec. 23. 15:25
 2/23 anonim ***** válasza:
60%

Ikrek a horoszkópja?

Egyébként ugyanezt csinálja a barátnőm... Múltkor mondta, hogy ne keressem, én megkerestem, mert névnapja volt, és erre felcsattan, hogy "nem hagyok Neki levegőt"...

Lehet azért csinálják ezt, mert "nyeregben érzik magukat", tudják, hogy szeretjük őket.

2009. dec. 23. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
73%

Az nekem elég ellentmondásos, hogy szerinted szeret, és fontos vagy neki, közben meg szó nélkül lelép, és lesz@rja, hogy te esetleg aggódsz érte... Szenvedj még jó sokáig, ha szerinted ez szerelem a részéről. Segítek, baromira nem szeret. Hogy nem képes rá, vagy csak simán ennyi telik tőle, az mindegy. Neked ez nem elég, és nem jó. Megváltozni nem fog, de nem kell nekem hinni. Majd mindjárt jönnek az okosak, hogy ültesd le, próbáld megbeszélni vele, stb.

Én kidobnám, és találjon valakit akinek ez így jó. Te meg találj valakit akiben bízhatsz, és érdekli mi van veled.

F/28

2009. dec. 23. 15:26
 4/23 A kérdező kommentje:
hát nem tudom.. tudom h mondani sok mindet lehet.. de érzem h szeret.. és nem az h leszarja h aggod-e érte, csak neki van egy fura beállitottsága. :S
2009. dec. 23. 15:30
 5/23 anonim ***** válasza:
És ez mindig így volt?
2009. dec. 23. 15:30
 6/23 A kérdező kommentje:
nem iker egyénként, hanem oroszlán.. /=
2009. dec. 23. 15:32
 7/23 A kérdező kommentje:
mindig is ilyen volt.. a volt bnőjével is..
2009. dec. 23. 15:33
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
kicsit önzőnek tűnik, és nem tisztel, biztos jó bentmaradni a kapcsolatban?
2009. dec. 23. 15:34
 9/23 anonim ***** válasza:
Megszoksz, vagy megszöksz... változni nem fog.
2009. dec. 23. 15:34
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor elég önző. De ha most kezdett el Téged zavarni igazán, akkor lehet kezdesz "kiszeretni" belőle, nem?
2009. dec. 23. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!