Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok szexuális kapcsolatom van egy 35 éves nővel és szeretnék többet, de ő közben elkezdett egy másik idősebb pasival járni. Mi még mindig össze járunk szexelni és már fel is vetettem neki az ötletet, de azt mondja hogy ő nem tudja elképzelni. Ez most akkor, hogy van? Én mindig is akartam tőle többet, de csak ezt a szexkapcsolatot sikerült kihozni, gondoltam később majd rátérünk a lényegi részre is, de most úgy néz ki esze ágában sincs. Lehetséges nőknél is hogy egy valaki csak szexre legyen jó?2014. ápr. 21. 21:47
2/8 anonim válasza:
Komolyabb, korban hozzá illő férfi kellett neki, amíg nem talált, addig pedig jó voltál arra te is.
3/8 anonim válasza:
persze és hidd el, neked is így a jobb.
Tartsd meg és fogadd el, hogy ebbe ennyi van és inkább örülj neki.
4/8 anonim válasza:
Hát tudod ebben a korban teljesedik ki a nők szexualitása. Ilyenkor a legforróvérűbbek. Szóval megeshet, hogy csak a láng oltására használt.
6/8 A kérdező kommentje:
De ez nem múlt idő még mindig össze járunk, ezért nem értem a helyzetet.
2014. ápr. 21. 21:53
7/8 anonim válasza:
a másikkal lehet, hogy még nem feküdtek össze. vagy veled annyira jó. ugyan nem vagyok 35, de gondolom, ha többet szeretne, és tudja rólad, hogy te benne lennél, akkor most nem egy idősebb pasival randizgatna.
amúgy van, hogy valaki fizikailag vonz, de a jelleme, személyisége egyáltalán nem. akkor jönnek az ehhez hasonló esetek. nekem is volt már ilyen.
8/8 anonim válasza:
A csaj valószínűleg fiatal faszra vágyik, ami e területet érinti. Csak szexre kellesz neki. Ne akarj komolyabbat, jobb lesz neked is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!