Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak a nők mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a nők mindig felháborodva azon, hogy a férfiak szeretik a szexet?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 19:57
1 2
 11/16 A Tengerész ***** válasza:
Valami nagy baj lehet veled, ha erre a véleményre jutottál. Mert ez egyszerűen nem igaz. 1. A nők szeretik a szexet. 2. Még egy nő se háborodott fel azon, hogy szeretem vele a szexet.
2014. ápr. 24. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
álszentség. amelyik nőt meg az zavarja, hogy "lyukként" kezelik, hát ne hagyja... persze ha egy gazdag "jó pasi" kezeli lyukként őket, akkor már mindjárt nem probléma lefogadom.
2014. ápr. 24. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
tudjátok az a vicces, hogy a kérdés nőknek lett feltéve, ehhez képest 12 válaszból tizet férfi írt, és mindegyik fszságot ;) az, hogy nem szeretjük a szexet, ugyanolyan sztereotípia, kedves 12., mint hogy a nők pénzért bármit megcsináljak. ugyanúgy nem minden nő prosti, mint ahogy nem minden férfi fszkalap.
2014. ápr. 30. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj, ha kimondják a férfiak, csak az nem mindegy, hogy milyen stílusban teszik azt! :)

Egyébként egy normálisan gondolkodó, érett felfogású nő nincs ezen felháborodva. Én is csak akkor, ha a férfi aki a szexről beszél nem megfelelő stílusban teszi azt. :)

2014. máj. 9. 06:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem háborgok rajta,mert természetes dolog.Az sem baj,ha hangoztatják,csak nem mindegy,mikor,kinek,és hogyan teszik ezt.Ha mondjuk van barátom,és érzékelem,hogy velem szereti,annak nyilván nagyon örülök.Ha ugyanez az érzése támad más nővel kapcsolatban,az nyilván nem fog tetszeni.

Én is szeretem egyébként,amit nem is titkolok...minek?

2014. nov. 21. 19:52
 16/16 PearlDiver ***** válasza:
A barátnőm nincs felháborodva, ő is szereti.
2015. jan. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!