Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretik egyes csajok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik egyes csajok a macska-egér harcot? Ha nem keresi az ember akkor ők keresik, ha megbeszélnek egy időpontot, arra direkt rászerveznek stb?

Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ilyennel úgy kell bánni, mint apának a hülye fiával. Ha ilyet csinál rászólni mint egy gyerekre, hogy bel lehet fejezni, mert ez már nem az általános ahol ilyet meg lehet engedni maguknak. Ha kénytelen nőként viselkedni többszöri felszólításra akkor hagyni kell.
2014. márc. 18. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én férfiaknál tapasztaltam ugyanezt. Ha szerettem őket, figyelems voltam, kedves, akkor bunkón viselkedtek. Kis flegmázás, olykor eltűnés stb, mint amikor felsoroltál, utána meg lelkesek voltak, rendesek....
2014. márc. 18. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Azert, mert szeretik kavargatni a sz@rt. Nekik a parkapcsolat egy jatek, sajnos csak akkor jarhatsz jol ha jobban jatszol mint ok...
2014. márc. 20. 22:32
 4/5 A kérdező kommentje:
ehhez kell egy bizonyos érzelmi szint és nem utolsó sorban önbizalom...én nem megyek bele ilyen gyerekes kisded játékokba, mert minek...
2014. márc. 20. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:

# 4

Akkor keszulj fel, hogy nem lesz csajod soha...

2014. márc. 21. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!