Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg ezt a lányt?
Tudom, hogy nem fogsz örülni annak, amit mondani fogok, de azrért leírom, hogy járt két csoporttársam. Elkezdődött az egyetem, a fúnak a lány szimpatikus volt, csak sajnos foglalt, de azért mindig megpróbált a közelében lenni, így jó BARÁTOK lettek. Közben a fiú egy bormámoros estén szerelmet vallott a lánynak, de a lány elküldte ("csak barátként" stb. szöveggel). Ez után másnap úgy csináltak, mintha mi se történt volna. Az elkövetkezendő egy évben még 2x bepróbálkozott a srác, szintén eredménytelenül. Végül a lány szakított a barátjával, így a srác megpróbálkozott akkor is a dologgal, gondolom, sejted, hogy eredménytelenül. (És azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy mindenki a fiún röhögött, mert nem értette meg, hogy nem kell "úgy" a lánynak).
A lány majdnem 1 évig nem talált senkit, ezért a fiú, ki tudja hanyadjára is bepróbálkozott, és akkor sikerrel járt (ha nincs ló, jó a szamár...). Együtt töltöttek kemény egy hónapot, majd a csaj kirakta, mert talált egy jobb hapsit... Azóta a fiú utálja a lányt.
A tanulságot szűrd le magadnak, de abban segítek, hogy ha egyszer már bekerültél a "barát kategóriába" ill. ha vissza is lettél utasítva, jobban jársz, ha nem vesztegeted vele az időd, hanem mást keresel.
szerintem- lehet h hülyeség- de még egy próbát megér. Egy utolsó próbát.
Semmit nem veszíthetsz. SZimplán mond meg neki, h kicsit úgy érzed h többet mutat neked a barátságnál...és h tudod h egyszer már elküldött, de most utoljára tisztázni szeretnéd vele ezt az egészet. Ha megint elutasít, akkor mondd meg neki h ne csináljon ilyen kétértelmű dolgokat.
Hát valószínűleg te vagy a Barát Zóna polgármestere...
De azért kérdezd meg tőle, hogy most mi is a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!