Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam meg a lányt, hogy ne barátság alakuljon ki az egészből? Mit a "trükkje"?
Egy párszor már előfordult velem, hogy elég jól indult minden, de valamit elronthattam, mert barátként tekintett rám.
Pedig külsőre be jöttem nekik és kezdetben megvolt a kölcsönös vonzalom is, de valahogy mégis...
Általában aki tetszik, vele nem tudok teljesen feloldódni, nem tudom kimutatni az igazi (laza, vagány) énem. Látnátok csak hogy viselkedem egy csaj baráttal/haverral, és azzal, aki tetszik. Elég nagy a kontraszt.
Nem azért van ez, mert félek, hogy mit gondolna...hanem bennem van, hogyha nem fedem fel a valódi énem, akkor titokzatos maradok a számára....nomeg ha egyből a lazát és jófej oldalam adnám, inkább haver lennék neki...
Ez így jó? Vagy a legelejétől fogva viselkedjek természetesen, mutassam meg minden oldalam?
Mindig legyél természetes és ha nem akarsz a "barát" kategóriába sorolódni, akkor időnként érdemes vele érzékeltetni, hogy vonzódsz hozzá.
20F
"dehogynem, de jófej ez a gyerek, tök jó haver pont ez fog tudatosulni, aztán próbálsz minél többet együtt lenni, és keresni a megfelelő alkalmakat"
Na az a haver rész nem tetszik nekem
legyél vele különösen figyelmes, dicsérd meg a ruháját, haját, kérdezd azokról a dolgokról, amik őt érdeklik, nézz rá ÚGY, kicsit ugráld körül, szerintem a pasiknak enm kell túlságosan elérhetetlennek látszaniuk, de azért ne nyavalyogj neki. Talán akkor kezd el havernak érezni, ha azt látja h nem lépsz és belenyugszik h akkor ebből nem lesz semmi.
18l
Velem ugyan ez a helyzet szokott előfordulni :(
Rengeteg lány van akit felvettem msn-re és tök jól elvoltunk, éreztem a vonzalmat, találkozgattunk is és a végére mindig azlett, hogy barátok lettünk :/ (már mint csak barátok... semmi komolyabb) Jelengel van barátnőm, már több mint fél éve együtt vagyok vele. A szerencse, hogy őt úgy ismertem meg, hogy az egyik ilyen lány legjobb barátnője volt, és a lány segített vele összejönni, mivel mindent megbeszéltünk. :) De ettől még én is szeretném tudni, mit csinálok rosszul. Megértő vagyok, a lányok szerint humoros, jól el lehet velem beszélgetni meg stb. Nem tudom mit hogy kéne csinálnom, hogy máshogy gondoljana k a lányok. Lányok válaszait én is várnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!