Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam meg a lányt, hogy ne barátság alakuljon ki az egészből? Mit a "trükkje"?
Egy párszor már előfordult velem, hogy elég jól indult minden, de valamit elronthattam, mert barátként tekintett rám.
Pedig külsőre be jöttem nekik és kezdetben megvolt a kölcsönös vonzalom is, de valahogy mégis...
Általában aki tetszik, vele nem tudok teljesen feloldódni, nem tudom kimutatni az igazi (laza, vagány) énem. Látnátok csak hogy viselkedem egy csaj baráttal/haverral, és azzal, aki tetszik. Elég nagy a kontraszt.
Nem azért van ez, mert félek, hogy mit gondolna...hanem bennem van, hogyha nem fedem fel a valódi énem, akkor titokzatos maradok a számára....nomeg ha egyből a lazát és jófej oldalam adnám, inkább haver lennék neki...
Ez így jó? Vagy a legelejétől fogva viselkedjek természetesen, mutassam meg minden oldalam?
Akit felveszek msnre(vagy épp ő vesz fel.. ez gyakoribb) azt a lányt általában élőben ismerem meg, csak msnen többet tudunk beszélni. Ennek oka, hogy falusi vagyok és a városba járok be szórakozni, és nem tudok így közvetlen kapcsolatot tartani azokkal a lányokkal. Van természetesen olyan eset is amikor valahonnan netről ismerek meg egy lányt. (erre van egy jó példám: életemben először felmentem egy beszélgetős oldalra mert beteg voltam és halálra untam magam, és az első lány aki rámírt egy nagyon jófej csajszi volt és a közelben lakott. Vele utána tartottam kapcsolatot sokáig, és nagyon úgynézett ki a helyzet, hogy összejövünk. Illetve össze is jöttünk csak egy szomorú dolog történt:S ahogy összejöttünk fél év ismerkedés után talált a falujában egy fiút aki nagyon hasonlított rám minden téren és inkább őt választotta :/ sajna nemértem miért tette ezt. Fél évig tényleg nagyon jó volt vele minden. Ha pl egy napig nem tudtunk beszélni már telefonon is felhívott és képes volt félórákat beszélni. Az se érdekelte hogy az pénzbe kerül, mert hiányoztam neki. Nem tudom ez hogy lehetett, lehet sokáig nem cselekedtem az volt a baj. Mondjuk ebben az esetben meg én tartottam a lányt eleinte barátnak :S na mind1. azóta is tartjuk kapcsolatot, de már tudom hogy nem lehet most már semmi.)
Bocsi hogy ennyi hülyeséget összehordok, de ezt le kellett írnom. Amúgy 19 éves fiú vagyok, és a korábbi regényt is én írtam :S:D Lepontozhattok, mert nem segítséget írtam, de nemtudtam hogy kérdezzem meg, és ide pont le lehett írni. A kérdezőtől még1x bocsi.
Messziről bűzlik, ha megjátszod magad. Legyél a "kedves szeleburdi srác" akinek magadat hiszed, és amelyik lánynak ez jön be, azzal minden ok lesz. Egyébként ha nem akarsz barát lenni, akkor bókolni kell, udvarolni. Buliban pedig rendesen kell táncolni, és törekedni (finoman) a célra, nem jófejkedni, és tartani a gyertyát...
22F
Tehát a lényeg:
- már az elején tudatosítsam a lányban, mik a szándékaim, azzal, hogy bókolok neki, és olyanokat teszek vagy mondok, amiket barátként nem tennék
- adjam önmagam, de mindig próbáljak újat mutatni
- hol legyek "körülötte", hol keltsek benne hiányérzést
Még valami?
Barátnak lenni az első lépés, ez főleg akkor fontos, ha tényleg tetszik a Nő, te pedig nem az egyéjszakás tahó vagy.
A második lépés a Gentleman!
Nézd meg mikor van nevenapja és vigyél neki egy zöld dobozos csokit és egy piros rózsát (te magad sem árt ha jól nézel ki)
Mikor add oda? Amikor épp csinál valamit, de nem annyira érdekli, így megleped őt és az se baj ha ezt többen látják.
Nem mered? Akkor ne tedd és bánd életed végéig, hogy elszalasztottad Őt.
Sőt, nem baj ha látszik rajtad a "félsz" vagy nem mondasz hódító regét. Az is fontos, hogy érd be mindig azzal hogy adsz, nyiss neki ajtót s ha igazán tetszel neki nem hagy elmenni szó nélkül, a egy hatalmas puszit vagy egy igazán szeretettelteli ölelést. Látni fogod a szemében, látni ahogy fellángol benne a Nő, és átmegy az eléjje tárt ajtón.
Ez csak egy példa, legyél kreatív és találd meg a megfelelő időt, helyet arra hogy megismerje, meglássa benned a Férfit!
Légy türelmes, egy Nő mindig sokat agyal, több jelre vár. Ami neked Férfinak egyértelmű, látható, tiszta, egyenes az neki sokszínű, elgondolkodtató, varázslatos.
Mindig a Nőnek kell közeledni s a Férfi teremti meg (jó esetben) ennek a lehetőségét.
Viszont! A Nő képes a világ végezetéig agyalni a talányokon és a hogyanokon.
Ha valóban a barátod, ismered őt az Ő temperamentumát. Legyen a kezdet gyöngéd vagy lángoló? Esetleg vihaos? A folytatás hirtelen nyisson számára lehetőségeket új veled való találkozásokhoz, érzelmesebb pillanatokhoz? Vagy a gyöngéd tempót szereti, mintha simogatnád?
Egy biztos, a hirtelenből sokkal nagyobb lehetőséggel lesz hamar elválás, mert nem ismeritwk meg egymást, egyből szerelem jön és mindketten jópofiztok, míg nem összeomlik a kártyavár.
Barátság, móka, kacagás. Mindenkinek ezt a bevezetőt ajánlom :)
Péter
ff/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!