Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy, hóditsam, meg, azt a lányt, aki tetszik?
Óvatosan, lassan kezd (mármint nem a behelyezést, amiről az előző hozzászóló írt), mert ha lerohanod és elszúrod, mert esetleg nem jössz be neki, később semmi esélyed nem lesz nála! Legalábbis én ezt tapasztaltam. Lány vagyok, de megpróbálkoztam vele 1 éve, kissé rámenős voltam és mindent elszúrtam! Ma nagyon bánom, barátok vagyunk az igaz, de semmi több, és akkor megkaptam a magamét.
Úgyhogy csak lassan, fokozatosan!
Sok sikert!
Csak modern verziót alkalmazz... Odamész, közlöd vele, hogy vastag a pénztárcád, jó a segge, szívesen megdugnád, és hogy 25 centis a farkad... Kb ennyi, és az öledbe hullik, 10 évig nem fogod tudni levakarni:D:D
-ReapeR-23/F
Szia!
Szerintem se nyomulj azonnal! Az én véleményem az, hogy semmi képpen se mond meg neki nagyon hamar, hogy szereted, mert attól megijjed!!!! /saját tapasztalat!/
Mindenféleképpen adj jeleket neki arról, hogy tetszik, és inkább kezdeményezz te előbb! Ritka amikor egy lány kezdeményez, és jobban szeretjük is, ha a fiú teszi meg az első lépéseket! SZERINTEM!
Van egy nagyon jó idézet, ami szerintem ide illik: "Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert akkor az igazságért kérsz bocsánatot!" :)
Szóval...szerintem bátorság!!! Ha ügyes leszel, márpedig miért ne lennél az, akkor összejön! Ha meg nem, akkor gondolj arra, hogy az a lány meg sem érdemli, hogy így szeresse valaki!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!