Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ezt a lányt, de azt mondja féltene a sok kis nyomulós r. banctól. Hogyan hódítsam meg, hogy eszébe se jusson ilyen?
Sziasztok! 23/F vagyok és 1.5 éve költöztem ide, hozzácsapódtam egy baráti társasághoz(a lakótársaméhoz) és megismertem egy 18 éves lányt. Először a külseje fogott meg, nagyon csinos, babaarc, vékony test, de formás, szép cicik és 165 cm, pont az esetem, szal első látásra megtetszett, majd ahogy megismertem egyre jobban tetszett. Nem az a tipikus cicababa, de odafigyel magára, elég okos is és nagyon édes, éreztem rajta, hogy tetszem neki, be is próbálkoztam, majd azt mondta nekem, hogy nem tudna bennem megbízni, mert túl népszerű vagyok a lányok körében. Ezt arra értette, hogy sportolok és a sportág rajongói körében ismert is vagyok és vannak ilyen kis tinilányok, akik mindenkire rámásznak, leveleket irkálnak, másznak az ember után, s azt mondta, hogy Ő így nehezen lenne nyugodt, nem bírná nézni, hogy a sok kis libával fotózkodnom kell...
Nekem kell ez a lány, azt hiszem már szeretem is. Szerintetek hogyan tudnám rávenni, hogy adjon nekem egy esélyt és megmutatom, hogy nincs oka aggodalomra? Legyek határozottabb vagy mit csináljak?
mondd meg neki h nem érdekelnek azok a lányok, és legalább adjon egy esélyt arra, h ezt bebizonyíthasd neki, ennyit megérdemelsz.
de ha már most úgymond féltékeny, szerintem a kapcsolat alatt se számíts sokkal jobb helyzetre!
ha jól sejtem, ez a lány kis próbát állított eléd. Egyszerűen kíváncsi hogy menniyre vagy oda érte, illetve hogy mit tennél meg azért hogy összejöhessetek.
Szimplán vagy bebizonyítod neki hogy azok a lányok nem kellenek (pl. megmondod neki hogy ha azok kellenének akkor nem neki pedáloznál már x ideje) vagy hagyod a csajt.
Őszintén szólva én is félnék összejönni veled. Nagy a kockázat, mivel sokszor sok nő vesz téged körül. Hiszen gondolj bele hogy ő körülötte lenne egy csomó pasi, és mind rámászna...te nem lennél "féltékeny"?
Ahogy leírtad ide a végét,na úgy. :) Mond el mit érzel és hogy mit ígérsz neki,de akkor ne játssz a bizalmával.Amúgy mit sportolsz?
18/L
Autóval versenyzek :)
De nehogy azt gondoljátok, hogy ehhez nem kell edzettség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!