Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek magamon erőt, hogy szakítsak?
Az elején megcsalt egyszer. Azóta nem tudom ezt kiverni a fejemből, és néha undorodok az érintésétől, ha eszembe jut. Soha nem szerettem nála jobban senkit, és 1 év után is csak nő a szeretetem. Sokszor veszekszünk, de tegnap is úgy lepett meg, hogy beállított rózsával, és bocsánatot kért a viselkedése miatt... Alig van pénze, mégis megoszt velem mindent, és megad nekem mindent... De annyira azt érzem, hogy ez lenne a helyes, de nem bírnám elviselni, mert mindenben passzolunk, és nagyon szerelmes vagyok. Nem bír meglenni nélkülem, és az a baj, hogy én se nélküle. Soha nem találkoztam még ennél normálisabb, "régimódi"(udvarol,virágot hoz, stb...), jóképűbb férfival...
Vagy pedig meg kéne bocsátanom nem csak szóban, hanem lélekben is a félrelépést, de nem megy...
Ha túl vagytok a megcsaláson és megbocsátottad neki és egyébként jó vele, akkor ne zakatolj rajta.
Viszont ha legközelebb előjön azzal, hogy "érzem, hogy megcsaltál", akkor zárd rövidre a dolgot: mondd meg neki, hogy nem csaltad meg soha és tudod, hogy azért mondja ezt, mert bűntudata van, de ettől még nincs joga téged vádolni és neked fájdalmat okozni, úgyhogy hagyja abba ezt egyszer és mindenkorra.
Ha nem képes leállni ezzel, akkor hagyd ott, akármilyen lovag is egyébként. Nem lehet együtt élni valakivel, aki napi szinten fájdalmat okoz neked hamis vádakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!